Close

Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Domyślnie Budowlane wariacje

Uwaga mocna obróbka

Pozdrawiam
    Nikon plus oczy plus graty

Domyślnie Odp

I nic?

Domyślnie

przepraszam, że tak nieśmiało zapytam, ale co autor miał na myśli?

zdjęcie wygląda jak pojedyncza klatka z kamery przemysłowej obserwującej budowę czegoś (a czego to już trudno określić)
    szkoda, że to już nie to samo forum...

Domyślnie

Zdjęcie jest zrobione w pewnym komercyjnym celu ale tak przy okazji wydało mi się ciekawe układ linii pewien bałagan "artystyczny" więc postanowiłem je jeszcze bardziej zmasakrować . To jest zdjecie które ma wyglądać gorzej niż z kamery przemysłowej. Nie lubię przerabiać zdjeć ale to wg mnie idealnie się nadawało. no i ten budowlany klimat ....he

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez artlens Zobacz posta
    Zdjęcie jest zrobione w pewnym komercyjnym celu ale tak przy okazji wydało mi się ciekawe układ linii pewien bałagan "artystyczny" więc postanowiłem je jeszcze bardziej zmasakrować . To jest zdjecie które ma wyglądać gorzej niż z kamery przemysłowej. Nie lubię przerabiać zdjeć ale to wg mnie idealnie się nadawało. no i ten budowlany klimat ....he
    no fakt - bałagan jest, ale czy artystyczny to nie wiem , zmasakrowane obróbką też jest, ale też nie jestem przekonany o sensowności tego masakrowania - stąd pytanie co autor miał na myśli
    szkoda, że to już nie to samo forum...

Domyślnie

Chciałem wydobyć to coś ale co sam nie wiem . A wiem ...kaski

Domyślnie

Zdjęcie leży tak jak jakość naszego budownictwa.

Domyślnie odp

Zdziwił byś się jak nasze budownictwo ciągnie szczególnie drogowe trochę w tym siedze co innego deweloperka. Leżeć to będzie po euro a zdjęcie to arcydzieło

Uprawnienia umieszczania postów