Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 21
    Motorniczy
    Gość

Domyślnie Siena - Piazza del campo

.

.
    Odwazne spojrzenie, zapraszam do komentowania

Domyślnie

Ło jezu, to w Sienie też mają krzywą wierzę? Tak poważnie to błagam objaśnij nam, ciemnemu ludowi, co też Twoją artystyczną duszą kierowało, by tak "ciekawie" wygibać proste z natury obiekty?
    A new shit has come to light...

Motorniczy
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Duder Zobacz posta
    Ło jezu, to w Sienie też mają krzywą wierzę? Tak poważnie to błagam objaśnij nam, ciemnemu ludowi, co też Twoją artystyczną duszą kierowało, by tak "ciekawie" wygibać proste z natury obiekty?
    Dlaczego nie ? Czy wszystko musi byc takie symetryczne i proste ? To moj sposob patrzenia , zreszta Ci , ktorzy ogladaja moje prace to wiedza Jednak Fisheye by namacil mocniej ale ja nie lubie takiej ogniskowej. Pozdro

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Motorniczy Zobacz posta
    To moj sposob patrzenia
    A może raczej zwracania na siebie uwagi? Już wielu tak próbowało, to przecież takie proste, zrobić coś inaczej, krzywo, dziwnie, a lud to kupi i będę artystom. Zdarzały Ci się znacznie ciekawsze poszukiwania "swojej drogi".
    A new shit has come to light...

Domyślnie

Słońce nieźle miesza w kadrze - i chyba dobrze. Dla mnie jest ono dużo bardziej odważne niż krzywizny. Pozdrawiam

Domyślnie

Mnie te krzywizny bardzo nie leżą, ale jeszcze bardziej negatywnie na zdjęcie oddziałowuje słońce.
    Umysł ludzki jest jak spadochron, użyteczny jest tylko wtedy gdy jest otwarty.

Motorniczy
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Duder Zobacz posta
    A może raczej zwracania na siebie uwagi? Już wielu tak próbowało, to przecież takie proste, zrobić coś inaczej, krzywo, dziwnie, a lud to kupi i będę artystom. Zdarzały Ci się znacznie ciekawsze poszukiwania "swojej drogi".
    Jestes cyniczny i taki pozostaniesz , nie jestem artysta i nie mam takich aspiracji . Odnosnie poszukiwan to kazdy poszukuje az do smierci , czy to sa najbardziej znani fotograficy czy zupelni amatorzy. Zaznaczam ostatni raz, ze jak chcesz sie przejechac po kims w dosadnie ironizujac ironizujac to Twoj post pojdzie do raportu. Mozna napisac, ze zdjecie jest do kitu, nieudane zupelnie itd itp, ale jak widze takie komentarze celujace w osobe to mi sie odechciewa byc na tym forum . Na cale szczescie jest tu sporo super ludzi i to jest bardzo OK.

Domyślnie

Panowie PAX, kurcze się porobiło, autor ma rację... nie dogryzajmy, wskażmy jedynie błędy, albo napiszmy czy się podoba czy nie.
    Zauważyłem jedną przypadłość, jeśli ktoś mało znanych forum to ludzie mu nawrzucają....dawniej było tu inaczej !
    Jeśli chodzi o kadr, to mnie również nie pasuje, z kilku powodów, ale poszukiwać "własnej drogi" trzeba zawsze !

Panowie więcej otwartości dla 2 stron !
    Nikon i podróże ...

Domyślnie

No właśnie, a mnie zastanawia jak powinno być wykonane zdjęcie w "podobnym" miejscu ?

Motorniczy
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez erro Zobacz posta
    No właśnie, a mnie zastanawia jak powinno być wykonane zdjęcie w "podobnym" miejscu ?
    Zwyczajnie, stajesz na koncu placu z 12 lub 10 mm i strzelasz fote ale mnie to nie interesuje , wolalem podejsc mniej wiecej do polowy placu . Pozdro

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów