Szukaj
Ło jezu, to w Sienie też mają krzywą wierzę?Tak poważnie to błagam objaśnij nam, ciemnemu ludowi, co też Twoją artystyczną duszą kierowało, by tak "ciekawie" wygibać proste z natury obiekty?
A new shit has come to light...
Słońce nieźle miesza w kadrze - i chyba dobrze. Dla mnie jest ono dużo bardziej odważne niż krzywizny. Pozdrawiam
Mnie te krzywizny bardzo nie leżą, ale jeszcze bardziej negatywnie na zdjęcie oddziałowuje słońce.
Umysł ludzki jest jak spadochron, użyteczny jest tylko wtedy gdy jest otwarty.
Jestes cyniczny i taki pozostaniesz , nie jestem artysta i nie mam takich aspiracji . Odnosnie poszukiwan to kazdy poszukuje az do smierci , czy to sa najbardziej znani fotograficy czy zupelni amatorzy. Zaznaczam ostatni raz, ze jak chcesz sie przejechac po kims w dosadnie ironizujac ironizujac to Twoj post pojdzie do raportu. Mozna napisac, ze zdjecie jest do kitu, nieudane zupelnie itd itp, ale jak widze takie komentarze celujace w osobe to mi sie odechciewa byc na tym forum . Na cale szczescie jest tu sporo super ludzi i to jest bardzo OK.
Panowie PAX, kurcze się porobiło, autor ma rację... nie dogryzajmy, wskażmy jedynie błędy, albo napiszmy czy się podoba czy nie.
Zauważyłem jedną przypadłość, jeśli ktoś mało znanych forum to ludzie mu nawrzucają....dawniej było tu inaczej !
Jeśli chodzi o kadr, to mnie również nie pasuje, z kilku powodów, ale poszukiwać "własnej drogi" trzeba zawsze !
Panowie więcej otwartości dla 2 stron !
No właśnie, a mnie zastanawia jak powinno być wykonane zdjęcie w "podobnym" miejscu ?
Skontaktuj się z nami