Witam!
Obecnie za każdym razem podłączam aparat do komputera co bywa męczące. Jaki czytnik CF polecacie? Czy warto rozglądać się za uniwersalnym (SD, CF, itp.). Może ktoś zna pewnego sprzedającego z allegro?
Pozdrawiam
Szukaj
Witam!
Obecnie za każdym razem podłączam aparat do komputera co bywa męczące. Jaki czytnik CF polecacie? Czy warto rozglądać się za uniwersalnym (SD, CF, itp.). Może ktoś zna pewnego sprzedającego z allegro?
Pozdrawiam
Nikon d70s, Sigma 10-20, Tamron 17-50, Nikon 50mm 1,9d, HOYA HMC SUPER UV, Sandisk II Ultra 1GB, Lexar Premium 512 MB, Lowepro Rezo 160 AW. Na początek wystarczy
Ja kupilem w sklepie komputerowym czytnik uniwersalny Hama 19/1. Na allegro z przesylka wychodzilo drozej,w sklepie zaplacilem 49zl.
W życiu piękne są tylko chwile.......
ja kupiłem taki czytnik, który montuje się do jednostki centralnej zamiast stacji dyskietek i w środku podpina się do usb na płycie - dałem jakieś 40 zeta w sklepie komputerowym - po prostu nie trawię kabelków i tp. spraw![]()
D300 + kilka szkiełek + lampa + statyw
Ja byłbym zainteresowany takim montowanym w jednostce centralnej. Ile Cię kosztowała ta przyjemność, albo napisz co to za firma![]()
Nikon d70s, Sigma 10-20, Tamron 17-50, Nikon 50mm 1,9d, HOYA HMC SUPER UV, Sandisk II Ultra 1GB, Lexar Premium 512 MB, Lowepro Rezo 160 AW. Na początek wystarczy
na moim pisze "CARD READER 16 in 1"
podobne do tego: http://www.allegro.pl/item161688168_...ck_silver.html
D300 + kilka szkiełek + lampa + statyw
dzięki za info znalazłem coś podobnego na stronce komputronika za 35 PLN, taki sobie zamontuje, już mam tyle kabli USB podłączonych i nie chcę większego bałaganu![]()
To ja się podepnę.
Jako że ostatnio "amba" pochłonęła mój czytnik, a był taki:
http://tinyurl.com/2kfbgg
To teraz szukam zastępstwa. Ale wymagania mam chyba zbyt wygórowane, ponieważ chciałbym czytnik ala pendrive, który obsługuje co najmniej CF i SD.
pozdrawiam Krzysiaczek
tylko tyle ze ma krótki kabelek ale to najmniejszy problem
Powiem tak mój za 16zł działa szybciej niz kolegi za 100zł
Moim zdaniem jeśli widać róznice to nie warto przepłacać![]()
pozdrawiam Krzysiaczek
Skontaktuj się z nami