Jarek78
Mam pytanie czy/jak doświetlałeś 12, 19, 22? jakaś lampa z dyfuzorem czy światło zastane + winietka w PS?
Twoi modele sprawiają wrażenie jakby byli oświetleni jakimś światłem punktowym.
Szukaj
Jarek78
Mam pytanie czy/jak doświetlałeś 12, 19, 22? jakaś lampa z dyfuzorem czy światło zastane + winietka w PS?
Twoi modele sprawiają wrażenie jakby byli oświetleni jakimś światłem punktowym.
zawsze jest czas żeby zacząć marnować swoje życie
D5100 + N18-105. N35 f/1,8. N50 f/1.8G
eBarciu czasem daje lekka winete w PS ale ona tak czy siak wychodzi bo powodowane jest to zapewne tym ze znaczna czesc soczewki przyslonieta jest czarnym ringiem. A czasem jest tez tak ze staram sie wylapywac tak w cenerii zeby faktycznie swiatlo koncentrowalo sie na danym miejscu. Czasem doswietlam folia aluminiowa... Nie ma jednego przepisu, uzywam wszystkiego po trochu.
Nadszedl ten dzien kiedy opuscilem swiat elek i korpusow z logo C ... Powitalem korpus Nikona
Nikon 1800 (s)
Bardzo proszę.
Nadszedl ten dzien kiedy opuscilem swiat elek i korpusow z logo C ... Powitalem korpus Nikona
Nikon 1800 (s)
Piekne zdjecia.
Najbardziej mi sie podoba to, ze byla masa watkow czy uzywac uv czy nie (rozbijanie prawie na atomy), a tu naklejkamy kolko na 50% soczewki i sie wszyscy zachwycaja. Niesamowite
Za podzielenie sie technika wielki szacun - jeszcze wiekszy dla tego co na to wpadl...![]()
"Amatorzy zbudowali Arke, Profesjonalisci Titanica..."
Brzydka pogoda przez tyle dni... dzisiaj zaczęło sie wypogadzać.....
30.
Nikon 1800 (s)
Jak to zwykle bywa biedroneczki sa w kropeczki. Zdjecie super. Pogody jak nie było tak nie ma ale ile moze padac. I dobrze ze wykorzystałeś luke w nie padaniu![]()
31.
Z dzisiejszego mini spaceru po chorzowskim parku.
Nikon 1800 (s)
No to teraz gwiazdkami czarujesz!
Świetne...Kurde chyba będę musiał przejść na jakieś dłuższe makro bo z tego co widzę ma dużo lepszą plastykę ta sigma od 90tki .No ale niedługo przyjdzie mi samyang 85 to tam na 1.4 też można się pobawić.
Kapitalne ostatnie fotki-brawo!
Skontaktuj się z nami