Close

Strona 7 z 10 PierwszyPierwszy ... 56789 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 61 do 70 z 93

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

piękne... więcej, więcej proszę nr 1 po prostu odjazdowo, kilka minut musiało minąć zanim zacząłem oglądać następne. SUPER!!!
    Aparat fotograficzny. moje inspiracje i GPLUS
    "...świat opisują liczby, gdy znajdziemy wszystkie dane z odpowiedniego zbioru, pojawi się wzór..."

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Zachodniopomorskie

Domyślnie

Zdjęcia rewelacyjne, z przyjemnością się ogląda. Pozdrawiam

Domyślnie

za kolegami, jedyneczka super.

Rozmowny Awatar JackDaniels
    Miasto
    Wycieraczka między Europą a Azją.

Domyślnie

!!!!!!!!!
    Więcej nie dam rady, odjęło mi mowę!!

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Wieliczka

Domyślnie

@Jarek78 tę pierwsza fotografię wywołaj na dobrym papierze w dużym formacie. Obij w ramy dobrej klasy i zawieś na ścianie. Twoje wnuki będą bogate Powaliłeś mnie tymi wszystkimi zdjęciami na kolana.

Jednak po przeczytaniu całego wątku dalej NIE ROZUMIEM jak można fotografować mając przesłonięte centrum obiektywu....
    Pozdr
    Ostatnio edytowane przez OberD ; 21-07-2011 o 23:15 Powód: literówka

Domyślnie

To ja się dopiszę do zachwytów nad pomysłem Genialne w swej prostocie Gratuluję!
    Jest 10 rodzajów ludzi, ci co rozumieją arytmetykę binarną i ci co jej nie rozumieją.

Domyślnie

Ludzie, sprawdźcie czy można. Oczywiście, że na ogniskowej 35mm to się nie uda, ale przy długich ogniskowych jak najbardziej. Fakt, że AF praktycznie nie działa więc zostaje kręcenie ręczne co specjalnie nie przeszkadza. Natomiast można taki bokeh...lub zupełnie inny przez odpowiednie wycięcie kształtu zewnętrznego ringu uzyskać np przy 85 f1.4 co mnie również ucieszyło
    Ostatnia uwaga, wycinając i zakładając tylko zewnętrzny ring bez środkowego kółka....otrzymujemy filtr ND

Domyślnie

Jako , że pogoda sie psuje i niespecjalnie zacheca na makrofoto a ja w trakcie przeprowadzki do Stolicy, nie mam zbyt wiele nowego materialu... A dodatkowo ciagle lataja mi w parku te same 2 gatunki motyli wiec i wyboru za duzego w tym nie ma... Trzeba łąke zmienic bo mimo ze fotografie robione w rozne dni, sprawiaja wrazenie ze to jeden i ten sam motyl mnie napastuje

Tym razem różne, i z nakladkami i golym obiektywem... on tez potrafi pieknie rozmywac bez tych wszystkich ulepszaczy.

21.

22.

23.

24.

25.
    Nadszedl ten dzien kiedy opuscilem swiat elek i korpusow z logo C ... Powitalem korpus Nikona
    Nikon 1800 (s)

Domyślnie

12 wyglada jak Sheloba z Wladcy Pierscieni
    .
    | D700 + MB-D10 | + | Samyang 85/1.4 + Tamron 24-70VC | + | Nissin Di866 II | + | 3x YN-RF603 |

Domyślnie

Nie jestes jedyny ktory ma podobne skojarzenia Jak pokazywalem je na innym portalu, to jako komentarz pisalem "znajdz ssssssssskarb... znajdz Froda " "D
    Nadszedl ten dzien kiedy opuscilem swiat elek i korpusow z logo C ... Powitalem korpus Nikona
    Nikon 1800 (s)

Strona 7 z 10 PierwszyPierwszy ... 56789 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów