Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 28

Wątek: Nowa Buda

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

Waga: 5,47 kg
    pudełko po butach jest lepiej wykonane.
    jeśli obudowa ma spełniać swoje zadanie nie ma prawa być zrobiona z papieru toaletowego tylko z grubego kawałka prawdziwej blachy.

Szukałbym czegoś w okolicy 10-14kg. Ciężar pociąga za sobą nie tylko stabilność i ciszę ale także lepsze tłumienie drgań w żelaźniaku.

Z lżejszych konstrukcji polecam:
    Cooler Master CM 690 II Advanced i Antec Three Hundred
    Obie konstrukcje równie udane i obie mają w normalnym miejscu przewidziany montaż zasilacza do tego CM można bardzo fajnie zaplanować i poukrywać kable.
    Druga konstrukcja podana w linku jak najbardziej ok
    Ostatnio edytowane przez tomitom ; 26-07-2011 o 15:59
    wpisz 🐒i foto ale nie taką małpę jak w zoo tylko taką jak w emajlu
    ŚREDNI FORMAT jest tylko średni MIKRO CZTERY TRZECIE jest mikro KROP to wycinek całości PEŁNA KLATKA jest najlepsza bo jest pełna

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Starachowice/Kielce

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez tomitom Zobacz posta
    Ja mogę polecić Antec'a - użytkuję ok roku. Bez zastrzeżeń. Cicha i stabilna konstrukcja z dobrą wentylacją.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez tomitom Zobacz posta
    pudełko po butach jest lepiej wykonane.
    jeśli obudowa ma spełniać swoje zadanie nie ma prawa być zrobiona z papieru toaletowego tylko z grubego kawałka prawdziwej blachy.

Szukałbym czegoś w okolicy 10-14kg. Ciężar pociąga za sobą nie tylko stabilność i ciszę ale także lepsze tłumienie drgań w żelaźniaku.

Obie konstrukcje równie udane i obie mają w normalnym miejscu przewidziany montaż zasilacza do tego CM można bardzo fajnie zaplanować i poukrywać kable.
    Druga konstrukcja podana w linku jak najbardziej ok
    A wiesz co to jest aluminium? LianLi to ponoć klasa sama w sobie i warto je brać. Sam nie macałem, ale taki Screamer przerzucił kilka (obczajcie na pclabie).

CM 690 II Adv miałem sam i mogę polecić. Ma kilka wad, ale ogólnie to dobra obudowa.

Uprawnienia umieszczania postów