Close

Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Wątek: Rowerowo

Domyślnie Rowerowo

Witam,

kilka kadrów z toru fourcrossowego, generalnie testy nowego nabytku - SB700
    Podobają się? Nad czym trzeba popracować?

1.

2.

3.

Bonus

Pozdrawiam i czekam na opinię

Domyślnie

Nikt nic nie napisze? Aż tak źle?

Domyślnie

dwójka jest okej, reszta od tyłka strony i nie za bardzo podchodzi

Domyślnie

Moim zdaniem warto zostawić zawodnikom więcej przestrzeni w kadrze od strony, w którą lecą, a uciąć z Tyłu. Na 1 i 3 masz odwrotnie.
    2 chyba troszkę spóźniona, bo wygląda jakby uczył się podrzucać tylne kółko, a podejrzewam, że właśnie ląduje po skoku
    Podoba mi się jak zaświeciłeś i zgrałeś flash z zastanym czyt. tłem.
    Mam Nikona D7000, w którym działa AF.
    fejsbuk

Domyślnie

Dzięki za opinię! Generalnie foty od "tyłka" bo od przodu niestety ciężko o ciekawy kadr było. Co do dwójki to tak to wygląda, bo chłopak ma racing we krwi i generalnie tak wygląda cała faza lotu, bardzo nisko przy ziemi No cóż, trafili mi się racingowcy a nie freesajlowcy

Domyślnie

Jak na mój gust za dużo błysku a za mało zastanego. Pokombinowałbym z panoramowaniem, skoro racingowa krew to pewnie zasuwają chłopaki jak szalone.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Ebeb Zobacz posta
    Jak na mój gust za dużo błysku a za mało zastanego
    w sumie tyle w temacie. ot kupiłem lampę i wyzwalacz - więc trzeba wszystko dopalać
    a co do kadrów to raczej więcej miejsca z przodu im zostawiaj i nie tyle od d*** strony

Domyślnie

1. Widzę krzaczory i ledwo co kolesia
    2. Dziwna poza: ni to jedzie , ni podrzuca tylne kółko, technicznie jest OK , tylko Rider nie bardzo współpracuje
    3. Od tyłka mało ciekawe
    4. Najciekawsze z historią, choć technicznie najgorsze, ale jest chociaż zabawa. Lampy lepiej żeby nie było widać.

Baw się dalej , z lampką można cuda porobić .
    D610. F801s. N28-70/2,8. N50/1,4D. N55/1,8micro. N85/1,4. N70-200/2,8VR. Sb800. LP mini trekker

Uprawnienia umieszczania postów