Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 16

Domyślnie gwarancja Nanu Pro

Witm,
    czy ktoś miał do czynienia z gwarancją na produkty Naneu Pro (plecak Alpha)? Lowepro daje na swoje produkty dożywotnią gwarancję (nie naprawiają tylko wymieniają na nowy), a czy Naneu też jest taka przyjazna? W moim plecaku Alpha ułamał się zaczep plastikowy przy taśmie piersiowej. Plecak kupiłem w 2008 roku. Mogę reklamować? Jeżeli mogę, to naprawią, czy wymienią?
    Na świecie ludzi coraz więcej, a człowieka coraz mniej.

http://marchewkowakuchnia.wordpress.com/

Domyślnie

Na stronie przedstawiciela naneu jest napisane, że gwarancja jest dożywotnia. Musisz zadzwonić do przedstawiciela tej firmy i zapytać o warunki wymiany czy też naprawy.

Domyślnie

Dzięki.
    Przedstawicielem w Polsce jest Cyfrowe.pl. Pisałem do nich i czekam na odpowiedź.
    Pozdrawiam.
    Na świecie ludzi coraz więcej, a człowieka coraz mniej.

http://marchewkowakuchnia.wordpress.com/

Domyślnie

Daj znać jaką otrzymasz odpowiedź.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Murphy Zobacz posta
    Dzięki.
    Przedstawicielem w Polsce jest Cyfrowe.pl. Pisałem do nich i czekam na odpowiedź.
    Pozdrawiam.
    też jestem ciekaw bo dziś wysłałem do nich list z małą reklamacją
    puszki, słoiki i troszkę światła w ciemności

Domyślnie

niestety CYFROWE.PL - nie odezwało się , muszę chyba reklamować w sklepie

Domyślnie

no i niestety, po rozmowie ze sklepem, sklep mnie poinformował, że zerwał umowę z importerem, bo wyegzekwowanie jakiejkolwiek reklamacji graniczyło z cudem i nie chce mieć problemów z klientami - więc czyż by mała przestroga dotycząca wyrobów tej firmy ?, ja niestety już jej dziękuję

Domyślnie

Można zapinki kupić dosłownie za kilka złotych w np. Decathlonie ( bardzo dobrej jakości). Mają tam różne rozmiary.

Domyślnie

tu nie chodzi o zapinkę, tylko o METALOWY karabinek, który wyleciał z METALOWEGO mocowania, po ok 2 miesiącach używania, powodując rozsypanie się obiektywów, na moje szczęście, z bardzo małej wysokości i na bardzo miękką wykładzinę, wszystko można zastąpić-wymienić ... wiem

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez bogdi64 Zobacz posta
    tu nie chodzi o zapinkę, tylko o METALOWY karabinek, który wyleciał z METALOWEGO mocowania, po ok 2 miesiącach używania, powodując rozsypanie się obiektywów, na moje szczęście, z bardzo małej wysokości i na bardzo miękką wykładzinę, wszystko można zastąpić-wymienić ... wiem
    Moja odpowiedż skierowana była do autora postu, dopiero teraz spjrzałem na datę

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów