Close

Pokaż wyniki od 1 do 4 z 4

Wątek: Londyn

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie Londyn

1.

2. nie wiem czy to do końca ta kategoria tematyczna

3.
    pozdrawiam Michał
    moje pstryki lotnicze:
    www.air.art.pl www.fotoaktywni.art.pl

Domyślnie

1 - fajnie wypatrzone. Widzę podobieństwo do tych prac, więc warto kontynuować i nadal wypatrywać W 2 przeszkadza mi pierwszy plan, czyli tyłek gostka (pd). 3 - to świetna pocztówka. Kolory ładne i delikatne. Jeśli chodzi o sam kadr, to przesunąłbym ciut w prawo: z lewej darowałbym sobie ten wieżowiec, a z prawej dałbym trochę oddechu temu zameczkowi. Tylko nie wiem co tam było dalej z prawej. Pozdrawiam (ale to tylko mz)
    Z6II | N 14-30 | T 28-75 | S 8 + FTZ + Nodal Ninja R10

Domyślnie

1 - Ta krzywizna nie zachęca. Jestem przekonany, że w pionowym i ciasnym kadrze wyglądało by to zdjęcie zdecydowanie lepiej bez tych krzaczorów na dole.
    2 - Zdecydowanie brak góry oraz wspomniany tyłek gościa w PD (może masz poziomy kadr z tego miejsca?).
    3 - Pamiątkowe zdjęcie z serii "tam byłem" z chybionym jak na mój gust balansem bieli.
    D90 | N35 | S10-20
    <a href="https://www.facebook.com/manonthewhiteline">Man on the White Line</a>

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez black70 Zobacz posta
    1 - fajnie wypatrzone. Widzę podobieństwo do tych prac, więc warto kontynuować i nadal wypatrywać W 2 przeszkadza mi pierwszy plan, czyli tyłek gostka (pd). 3 - to świetna pocztówka. Kolory ładne i delikatne. Jeśli chodzi o sam kadr, to przesunąłbym ciut w prawo: z lewej darowałbym sobie ten wieżowiec, a z prawej dałbym trochę oddechu temu zameczkowi. Tylko nie wiem co tam było dalej z prawej. Pozdrawiam (ale to tylko mz)
    Podzielam uwagi.

Ciekawie wypatrzona i wykonana 1 - wybieram ją.
    Umysł ludzki jest jak spadochron, użyteczny jest tylko wtedy gdy jest otwarty.

Uprawnienia umieszczania postów