Close

Strona 11 z 23 PierwszyPierwszy ... 91011121321 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 101 do 110 z 222

Domyślnie

he he skandynawsko islandzkie - "101 Reykjavik"

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez stock Zobacz posta
    he he skandynawsko islandzkie - "101 Reykjavik"
    Film jest genialny, jest też książka? No i teraz trzeba będzie podjąć męską decyzję: czytać, czy lepiej nie?
    To, co widzisz, nie jest tym co widzisz.

Domyślnie

czytac zdecydowanie. Nie znam filmu lepszego niz ksiązka - z tych dotychczas zekranizowanych. No chyba ze ktos ma inne zdanie - chętnie poznam przykłądy

Domyślnie

Sztampowym przykładem jest Forest Gump (podobno, bo nie czytałem).

Domyślnie

ooo - no dobra. Kto czytał Forresta i się wypowie ? Bo że większość pewnie ogladała to oczywista oczywistośc

Domyślnie

ooo - no dobra. Kto czytał Forresta i się wypowie ? Bo że większość pewnie ogladała to oczywista oczywistośc
    Czytałem i jestem zadania ze film jest lepszy
    Ale to wyjątek

Pozdrawiam Jarosław Stryjewski. blog

Domyślnie

łooo - zakupię ksiazke i też się będę musiał naocznie przekonac co i jak

Domyślnie

No i właśnie, film "101 Reykjavik" jest świetny. Oglądałem kilka razy i czasem do niego wracam. Poza tym w książce obcojęzycznej zawsze wchodzi w grę kwestia tłumaczenia, a w tym konkretnym przypadku jeszcze akcentu. Na samą myśl dźwięczy mi w głowie wołanie: Hlynur, Hlynur.

W każdym razie, jeśli mi kiedyś wpadnie w ręce to zaryzykuję przeczytanie. Najwyżej będę się leczył filmem.

Domyślnie

Suketu Mehta - "Bombaj" - wczoraj została rozpoczeta Ponad 700 stron gęsto zapisanych kartek. Zapowiada się niexle, choć dużo hinduskich słów komplikuje nieco sprawę Ale walcze z tematem dzielnie

Domyślnie

czytac zdecydowanie. Nie znam filmu lepszego niz ksiązka - z tych dotychczas zekranizowanych. No chyba ze ktos ma inne zdanie - chętnie poznam przykłądy
    Ja znam cały gatunek literatury, gdzie filmy w 90% przypadków są lepsze od oryginałów - it's a horror... (należy wymawiać tak, jak to robił Jeremy Clarkson recenzując Poloneza ).

Ale nie wykluczam, że jestem uprzedzony.

Strona 11 z 23 PierwszyPierwszy ... 91011121321 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów