Close

Strona 5 z 5 PierwszyPierwszy ... 345
Pokaż wyniki od 41 do 49 z 49

Wątek: Zakup Analoga

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez samson09 Zobacz posta
    A jakie są główne różnice między f65 a f80. Warto zamieniać?
    A co cię drażni w F65, bo każdy patrzy na co innego, F80 jest duzo nowsze, ma kilka funkcji wiecej, na pewno lepszy pomiar i sprawniejszy AF. Ale nadal nie mierzy swiatła bez chipa w obiektywie. Dla jednego to będą zmiany kosmetyczne, dla drugiego istotne róznice. Na pewno nie jest taki plastikowy

To coś jak D40 vs D90, róznice sa ale szału nie ma
    Völkchlor

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pastwisko Zobacz posta
    A co cię drażni w F65, bo każdy patrzy na co innego, F80 jest duzo nowsze, ma kilka funkcji wiecej, na pewno lepszy pomiar i sprawniejszy AF. Ale nadal nie mierzy swiatła bez chipa w obiektywie. Dla jednego to będą zmiany kosmetyczne, dla drugiego istotne róznice. Na pewno nie jest taki plastikowy

To coś jak D40 vs D90, róznice sa ale szału nie ma
    To co będzie lepszym wyborem od f80? Nie licząc oczywiście f100 czy jeszcze droższych puszek?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sejmajnejm Zobacz posta
    F90x
    A dlaczego? mógłbyś coś więcej napisać. W czym będzie lepszy f90x od f80 np?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sejmajnejm Zobacz posta
    ok dzięki wielkie

Domyślnie

F90 jest stary, ma tylko jedno pole AF (co mnie osobiscie drażniło) i brak mozliwosci wyboru przesłony z poziomu body.

F100 to optymalny wybór, a jak nie chcesz uzywać manualnych szkieł bez czipa, to F80 bedzie okej.
    Völkchlor

Domyślnie

Szukam po forum i nie znalazłem interesującej mnie odpowiedzi, a mianowicie: czy obiektyw od cyfry (np. kit'owy) podejdzie pod F50? To znaczy czy po wywołaniu zdjęć nie będzie "niepożądanych" efektów wizualnych?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Bolo Zobacz posta
    Szukam po forum i nie znalazłem interesującej mnie odpowiedzi, a mianowicie: czy obiektyw od cyfry (np. kit'owy) podejdzie pod F50? To znaczy czy po wywołaniu zdjęć nie będzie "niepożądanych" efektów wizualnych?
    oczywiscie ze będą - wielka jak stodoła winieta.
    Völkchlor

Strona 5 z 5 PierwszyPierwszy ... 345

Uprawnienia umieszczania postów