Witam!
Oto pierwsza fotka
Wolsztyn - "Parada lokomotyw 2006".
ps. Zdjęcia z tej kategorii były robione moim poprzednim aparatem - Panasoniciem Fz-20
Szukaj
Witam!
Oto pierwsza fotka
Wolsztyn - "Parada lokomotyw 2006".
ps. Zdjęcia z tej kategorii były robione moim poprzednim aparatem - Panasoniciem Fz-20
jak ja downo juz nie widziałem starej lokomotywy, takiej buchajacej parą i ociekajacą smarami, ale bym sobie takie machiny popstrykał
a foteczka całkiem ok tylko czemu ją zciemniałeś
daj orginał lubie takie
pozdrawiam
D50,D80 kit, 28-80 Nikor, 70-300 Sigma i inne duperele
W czym problem? Jedź do Wolsztyna
http://www.parowozy.com.pl/
Co roku odbywa sie Parada Parowozów, w tym roku bedzie 28 kwietnia. Poza tym parowozownie mozna zwiedzac codziennie, 24h/dobe
Oryginał jest kiepski, w tamtym roku podczas parady była kiepska pogoda...
-------------
Wrzuce kolejną, troche jasniejsza
2.
no ta druga o wiele ciekawiej wyglada
a wracjac do Wolsztyna to odemnie diabelsko daleko
z tydzień kuniem bedzie
a pozatym kiedys za komuny moje miasto walczyło z Wolsztynem
w słynnych bankach miast i naprawde warto by było je zobaczy
no może kiedyś...
D50,D80 kit, 28-80 Nikor, 70-300 Sigma i inne duperele
A mnie zdecydowanie bardziej podoba się ta pierwsza, ma w sobie coś takiego tajemniczego i mocno klimatycznego...
Nikon D70s + Nikkor 18-70 + 1GB Sandisk UltraII + Coolpix 5400 + Zenit 122
w Chabowce kolo Rabki jest skansen taboru kolejowego. Nie tylko parowozy, ale rowniez plugi, wagony, akcesoria, wszystko ladnie pomalowane. Czesc skladow dalej na chodzie! W zimie o tyle fajniejsze do focenia, ze para z nich sie wydobywajaca jest jak mleko : ) Polecam na sobotnio-niedzielna wycieczke z rodzinka
a jesli chodzi o foty - 1 fana, ale za ciemna, ta wineta tez jakos tak przesadzona. 2 lepiej, choc moze ciut za jasno, szkoda ze nie widac przedniej czesci lokomotywy, gdzie sa te wielkie reflektory![]()
jakies tam fotki : trzymać ręce na piersiach panienek i patrzeć na chmury typu cumulus w kolorze białym...
ok, numer 3
oooo, wlasnie mi o to chodzilo, takie lubie, super : )
jakies tam fotki : trzymać ręce na piersiach panienek i patrzeć na chmury typu cumulus w kolorze białym...
Jaśniejsze zdjęcia lepsze! Teraz widać szczegóły![]()
I'm not normally a religious man, but if you're up there, save me, Superman!
http://instagram.com/adrwoz
Trzeci kadr najładniejszy i zarazem najjaśniejszy (a gdyby tak w kolorze ?!). Mam sentyment do Wolsztyna bo tam się urodziłem![]()
Równi i równiejsi!
Skontaktuj się z nami