Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 17

Domyślnie Kraina Slonecznych Dni

ND200, 105 2.8 + PN11 & bellows; 70-300 4.5VR
    Edyta
    jestem na FB judith manson

Domyślnie

POdoba sie, ladny kolor i kadr.

Domyślnie

Fajne. Ale gdyby tak dać krok do przodu, nie byłoby tych "chabzi" po prawej, byłoby lepiej.
    FX/DX/CX/www

Domyślnie

Ładniutkie, podoba się !

Pzdr.
    D700 + N24-70 + N80-200D ED + N70-300VR, SB-900

Domyślnie

Dobre zdjęcie Podoba się
    Jest 10 rodzajów ludzi, ci co rozumieją arytmetykę binarną i ci co jej nie rozumieją.

maniak666
    Gość

Domyślnie

Sympatyczny widoczek.

Domyślnie

Za gryson'em...
    NIKON

Domyślnie

W/g mnie jest za dużo dołu, na którym nie ma nic aż tak ciekawego by zajmował ponad połowę kadru. Kolory fajne.
    LED ZEPPELIN

Domyślnie

kolorki przyzwoite
    Pozdrawiam Marcin Bąk
    FUDŻI

Domyślnie

Mózg już mi czasem paruje od zagłębiania się w aspekty techniczne zdjęć które widzę, więc skoncentruje się raczej na uczuciach jakie to zdjęcie wywołuje i symbolice.

Masz tu naturę u źródeł stworzenia w komplecie, bo pierwiastek żeński (woda) i męski (niebo), a do tego jeszcze góry, kojarzące się z mocą, wielkością, próbą zbliżenia się do nieba. Ładnie zagrały tu motywy życia, w postaci tych kosaćców, i śmierci, w postaci wyciętego lasu. Do tego pędy róż (?) których nie szkoda już... gdy lasu już nie ma. Budynki jakby zadbane, a jednak w środku pustki krajobrazu.

Idealną miejscówkę do wypróbowania widzę 2-3 metry przed pierwszą kępką kwiatów po prawej (choć wtedy pnie mogłyby zasłonić budynek...). Brzydki detal w prawym górnym rogu - myślę że do wystemplowania.

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów