Szukaj
POdoba sie, ladny kolor i kadr.
Fajne. Ale gdyby tak dać krok do przodu, nie byłoby tych "chabzi" po prawej, byłoby lepiej.
FX/DX/CX/www
Ładniutkie, podoba się !
Pzdr.
D700 + N24-70 + N80-200D ED + N70-300VR, SB-900
Dobre zdjęciePodoba się
![]()
Jest 10 rodzajów ludzi, ci co rozumieją arytmetykę binarną i ci co jej nie rozumieją.
Sympatyczny widoczek.
W/g mnie jest za dużo dołu, na którym nie ma nic aż tak ciekawego by zajmował ponad połowę kadru. Kolory fajne.
LED ZEPPELIN
kolorki przyzwoite
Pozdrawiam Marcin Bąk
FUDŻI
Mózg już mi czasem paruje od zagłębiania się w aspekty techniczne zdjęć które widzę, więc skoncentruje się raczej na uczuciach jakie to zdjęcie wywołuje i symbolice.
Masz tu naturę u źródeł stworzenia w komplecie, bo pierwiastek żeński (woda) i męski (niebo), a do tego jeszcze góry, kojarzące się z mocą, wielkością, próbą zbliżenia się do nieba. Ładnie zagrały tu motywy życia, w postaci tych kosaćców, i śmierci, w postaci wyciętego lasu. Do tego pędy róż (?) których nie szkoda już... gdy lasu już nie ma. Budynki jakby zadbane, a jednak w środku pustki krajobrazu.
Idealną miejscówkę do wypróbowania widzę 2-3 metry przed pierwszą kępką kwiatów po prawej (choć wtedy pnie mogłyby zasłonić budynek...). Brzydki detal w prawym górnym rogu - myślę że do wystemplowania.
Skontaktuj się z nami