Close

Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Wątek: I Bieg Nyski

Domyślnie I Bieg Nyski

Odbył się już jakiś czas temu, ale zdjęcia wrzucam dopiero teraz. Stratować mogli wszyscy. Było około 500 zawodników, którzy biegli na dystansie 10 km.

1. Biegną...

2. ..i biegną...

3. Zwycięzca (niestety nie amator, a doświadczony biegacz).

4. I któryś z kolei...

5. Jak widać startowały też drużyny.

6. Atrakcji nie brakowało. (Strój jak powiedział sam przebrany, to kostium polskiego ninja...).

7. Najmniej ważne.

8. Który byłem?

9. Wręczenie nagród odbyło się z hukiem.

10. Najlepsze Panie.

11. I panowie.

12. Jeden z najstarszych uczestników (pary Pani miała więcej niż nie jeden młodzian).

13. Nieważne na którym miejscu, ważne by ukończyć.
    Ostatnio edytowane przez Gigi ; 07-07-2011 o 19:42

Domyślnie

No i 13 najciekawsze.....reszta normalna jak dla mnie...
    Mężczyźni rozwijają się do 5 roku życia, a później TYLKO rosną..

Domyślnie

słupki, lampy, braki ostrości, chaos, faktycznie 13 mogła by coś pokazać ale trzeba inaczej skadrować - przy okazji usuwając przysłonięty prawy górny narożnik i wszystkie elementy zaśmiecające kadr. Spróbuj wziąć dwie kartki papieru i poprzysłaniać różne części zdjęcia. Ja zasugeruję asymetrię i pozostawienie nieco więcej przestrzeni z przodu biegacza

Domyślnie

Niezły reportaż, tylko trochę przegadany. W reportażu zawsze chodzi o syntetyczny przekaz, aby w paru (nieraz w dwóch) ujęciach ukazać sedno. W zw. z powyższym ja bym np. zrezygnował w pierwszej kolejności z fotek nr 10 i 11.
    sprzęt: fotografuję sercem

Domyślnie

Mnie najbardziej rozbawiły... klapki zawodnika, który zajął 3 miejsce. W klapkach?!

(13 najbardziej artystyczna)

Uprawnienia umieszczania postów