Close

Strona 9 z 9 PierwszyPierwszy ... 789
Pokaż wyniki od 81 do 84 z 84

Wątek: NX2 czy CS5 ?

Domyślnie

JK, bez sensu byłoby zmienianie programu tylko przez układ okienek... Ale też nie można chwalić czegoś co nie jest takie jakie by być mogło, a nóż widelec ktoś to przeczyta i coś z tym zrobią w nowym NX
    ;]

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Johanan Zobacz posta
    .... Nie mów zatem, ze jeśli się komuś nie podoba, to niech nie używa, bo to bardzo niegrzeczne i nieeleganckie.

Trzeba czasem użyć narzędzia, nawet jeśli jest kostropate, a ponarzekać ludzka rzecz.
    Po pierwsze, nikogo tu nie bronię. Jeśli już czegoś bronię to raczej zdrowego rozsądku i wyważania opinii. Jeśli dla kogoś "wady" interfejsu przewyższają inne zalety tego softu, to nie musi go używać. Nie ma obowiązku. Może zwyczajnie nowych funkcji zaimplementowanych w NX nie dało się sensownie upchnąć w interfejs NC4 i dlatego to zostało zmienione? Nie wiem. Ale moim zdaniem, nie jest to ani lepsze, ani gorsze od wielu innych dostępnych rozwiązań. Jest inne. Trzeba się nauczyć, przyzwyczaić, zaakceptować, albo nie używać - prawda, ze proste? Wieszanie psów na autorach softu, tylko dlatego, że coś tam się nie zgadza z jakimiś indywidualnymi przyzwyczajeniami jest zwyczajnie bez sensu. I tylko nie wiem, dlaczego takie stwierdzenia mają niby być niegrzeczne, czy nieeleganckie?
    Jacek

Gaduła
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez JK Zobacz posta
    (...)
    I tylko nie wiem, dlaczego takie stwierdzenia mają niby być niegrzeczne, czy nieeleganckie?
    No tu mamy impas, bo tego się wyjaśnić nie da.
    Medice, cura te ipsum.

Domyślnie

No i mam odpowiedz z Nikona : bardzo mnie przepraszają.. itp, itd. ale NIE ! Mogę sobie zainstalować triala na innym PC Czyli co ? Standardzik korporacyjny - co nie ? Jak coś wykracza poza ustalone odgórnie ramy to sie nie da Lubie to !!!

Strona 9 z 9 PierwszyPierwszy ... 789

Uprawnienia umieszczania postów