Close

Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Domyślnie

rewelacja kurcze masz fajne jasne studio ?
    d700 d3 14-24 28 35 50 85 135

Domyślnie

taaaakkkk, akurat - 2 parasolki z zarowkami blyskowymi, 2 zarowki 300W o temp 5500K
    no i jasne sciany blysk odbija sie wszedzie po scianach waskiego pokoju
    tutaj akurat z przodu 1 parasolka z byskiem i zarowka a tyl tylko zarowka z parasolka(ale moglby byc jeszcze blysk)
    kombinuje niestety a inna sprawa, ze mala modelka jak sie rozbrykala to wychodzila poza teren dobrze oswietlony
    musze obnizyc moc blysku tej tylnej, szukam sposobu jak to zrobic, chyba zawina ja w papier ... toaletowy

ale zabawa byla przednia, zwlaszcza, ze modelka przyszla z flaszka wina i ... no wiecie gra wstepna, trzeba bylo sie oswoic, rozluznic

Domyślnie

Super zdjęcia. Zazdroszcze super warunków oświetleniowych. Zrobiłeś sobe takie studio w domu ?
    pozdrawia nox
    pstrykam D80

Domyślnie

no super! - fajnie grają te owoce kolorystycznie - pierwszorzędne fotki
    ddddd

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez nox Zobacz posta
    Super zdjęcia. Zazdroszcze super warunków oświetleniowych. Zrobiłeś sobe takie studio w domu ?
    tak, mam ... niepotrzebny pokoj 3 w porywach 4m na 5,5m wysokosc 2,5
    do zabawy wystarczy

Domyślnie

vuki dlatego tez nie kupilem zarowek blyskowych ,zbieram powoli na jakas lampe 200WS co by miala regulacie mocy , i ew co by mozna na nia zalozyc jakies szare fitry co to obniza moc blyski
    d700 d3 14-24 28 35 50 85 135

Domyślnie

Brawo vuki, tak mi się podoba, fajne światełko no i modelka super choć powinno być w odwrotnej kolejności. Zazdroszczę mini studia. Zbieram na swoje z "fansportu", ale pomieszczenia wolnego nie mam, wiec bedę musiał go składać i rozkładać każdorazowo na potrzeby "sesji" a potem normalny dzienny pokoik.
    prawie wszystko o microstockach
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Uprawnienia umieszczania postów