Chciałem się podzielić już dość długo przygotowywanym fragmentem cyklu "IN MINOR - umarła klasa".
Carl Sandburg, szwedzko-amerykański poeta mawiał: "Niechaj się stanie piękno odrapanych murów..."
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
Zapraszam
Szukaj
Chciałem się podzielić już dość długo przygotowywanym fragmentem cyklu "IN MINOR - umarła klasa".
Carl Sandburg, szwedzko-amerykański poeta mawiał: "Niechaj się stanie piękno odrapanych murów..."
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
Zapraszam
fajnie. ladna gra swiatla.
moj faworyt to 5.
reszta mimo ze przyjemna skupia uwage na zbyt wielu elementach.
fajnie jest klimat. Pierwsza myśl - kurde screen'y z kolejnej części Silent Hillalbo alone in the dark.
Błyskałeś też?
|D7100|SB-800|T17-50/2.8|S70-200/2.8|SY8/3.5|nogi GoldPhoto|Manfrotto|SanDisk|
Pozdrawiam Tomek Kić
Dzięki
Nie błysku tu nie ma - wszystko jest wyciągane w postprocesie.
Fakt czasem ciężko się skupić na takich miniaturkach - zdjęcia są przygotowane głównie pod cykl wystaw, a tam lecą w formatach minimum 60x40
Niesamowity set a 5 i 6 genialne
Bardzo ładne zdjęcia, bardzo mocne! W odrapanych murach też jest piękno ukryte, Ty to pokazałeś b. dobrze. Silny nastrój wytworzyłeś dodatkowo wzmacniając go obróbką.
Wybieram: 1, 2, 4, ... 3; oraz po korektach 8 i 10 idą do ścisłej czołówki. Korekty:
8 - ciąć mocno z prawej, ewentualnie są możliwe 2 zdjęcia.
10 - ciąć z lewej.
Obecnie 10 oraz szczególnie 8 jest przegadane.
Ponadto usunąć napisy z Lewego Boku na 2.
Gratulacje.
Aha, ... gdzie te piękności fociłeś?
Umysł ludzki jest jak spadochron, użyteczny jest tylko wtedy gdy jest otwarty.
Doskonałe zdjęcia - wszystkie. Gdybym miał jednak jakieś wyróżnić, to wskazałbym na 4 i 6.
Dzięki za opinie.
Co do miejsc to w 90 % takie miejsca znajduję na śląsku. Cześć serii pochodzi też z okolic Nowego Sącza ( 5 i 9), a część ze Szczecina(tutaj nie ma żadnej pokazanej).
Jednak Śląsk jest numero uno jeśli o takie miejsca chodzi - gdzie by człowiek nie poszedł to znajdzie coś ciekawego. Genialny też jest Dolny Śląsk ale tutaj są zupełnie inne klimaty - dużo ciekawsze schody, klatki za to mniej imponujące ulice i podwórka.
Pozdrawiam
Ja kupuję nr 5 i w górę (w górę numerami). Pierwsze 4 fotki mz kadrowo mniej ciekawe. Dodatkowo nr 4 wyszło dla mnie jakoś za płasko. Nie czuje się przestrzeni jak np. w 8. Najlepsze mz 5 i 8. Pozdrawiam
Z6II | N 14-30 | T 28-75 | S 8 + FTZ + Nodal Ninja R10
Skontaktuj się z nami