Szukaj
Z prawej jest Huberta.To wszystko drobiazgi,a może i tak chciał...
http://imageshack.us/photo/my-images...anoramavu.jpg/
Pozdrawiam
Andrzej.
A to trzeba było od razy gadać, że o tą sienę paloną Ci chodziło.
A Ty tutaj z jakimiś brunatami wyjeżdżasz.
Hehe... dzięki Panowie za uwagi, ale przyznaje bez bicia, że jeśli mowa o konwersji do B&W to takie miałem założenieZaproponowana wersja też mi się podoba, jednak pozwolę sobie pozostać przy pierwotnej
Co do świecenia krawędzi to ... ciężko mi to zauważyć na tym monitorze, a wiem, że i Ty Pawle (i Ty Andrzeju pewnie też) widzicie więcej ode mnie![]()
Mam jednak nadzieję, że ewentualne błędy techniczne/obróbkowe tej fotografii są do przełknięcia
Powiem Ci, że to chyba najbardziej agresywne jakie dotychczas zrobiłem. A że specem w tej dziedzinie nie jestem, to nadal próbuję i szukam rozwiązańTutaj konwersja wydała mi się "wystarczająca".
Podziękował wszystkim i pozdrowił![]()
Usunięcie koloru uwydatniło tylko faktury i kształty na zdjęciu. Wyszło to na dobre, choć jestem też pod wrażeniem wersji kolorowej. Pełen opad szczęki![]()
FX/DX/CX/www
Jak Zorba" jaki piękny wrak". Nic ująć nic dodać.
Waldo 2008
D700+D300+MB-D10 N28-70/2,8 N70-200/2,8VR N200-500/5,6VR S150/2,8 Macro TC-20E III SB910 i nogi.
Bardzo mi się podoba.
Na moim monitorku nic mi się w tej skali nie świeci.
Umysł ludzki jest jak spadochron, użyteczny jest tylko wtedy gdy jest otwarty.
Bardzo dobre.
Dla mnie super zdjęcie, tak jak wcześniej kolorek spodobał mi się bardzo to odsłona w B&W jest również elegancka.
D7100 / S 10-20 / N 18-105 VR/ N 70-300 VR / Slik Pro 500 DX / SB-600 /
Skontaktuj się z nami