Szukaj
A coś Ty narobił?Niebo nieostre, dół ostry, góra drzew nieostra... Tak ma być? Jeśli tak to kompletnie tego nie rozumiem ;/
FX/DX/CX/www
No w końcu borregaard wyłamał się z ostrościowej poprawności. Brawa za odwagę. Tylko martwe ryby płyną z prądem![]()
Wszyscy coś tu kombinuja,to dziadek ...też..
A chmury po co mają być ostre...?,a drzewkom pewnie ...przywiało...![]()
Pozdrawiam
Andrzej.
Wszyscy tu kombinują? Cholerka, nie wiedziałem, to ja też zacznę.
Niestety w takiej formie jak teraz jest, to jestem na nie.
FX/DX/CX/www
Andrzeju ale to niebo to tym razem nie teges. I nie o ostrosc MZ się tu rozchodzi tylko ono jakieś takieś śmakie..., no plastikowe z lekka![]()
Tym razem także przyłączę się do grupy na NIE
Dół fotografii jest ładny i tak jak to u Ciebie bywa, ale niebo i korony drzew...? :/
Wszyscy wiemy, że potrafisz lepiej, a jak widac na załączonym obrazku, kombinacje lepiej sobie odpuścic - mz oczywiście
Dodam, że, na prawdę, chętnie zobaczyłbym ten obrazek takim, jakim on był w rzeczywistości![]()
sam kadr i widok naprawdę dobry, fajny kwadrat, kolorki też - reszta za kolegami![]()
No dobra już dobra....."bedzie"..pózniej...Dodam, że, na prawdę, chętnie zobaczyłbym ten obrazek takim, jakim on był w rzeczywistości![]()
![]()
![]()
Pozdrawiam
Andrzej.
Uległ wreszcieCzekamy zatem cierpliwie, bo tak jak Harb napisał, fajny kadr, i szkoda go na spaskudzoną obróbkę.
FX/DX/CX/www
Skontaktuj się z nami