Close

Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie Gallardo Superleggera

Taki uliczny pstryk:

.
    | D700 + MB-D10 | + | Samyang 85/1.4 + Tamron 24-70VC | + | Nissin Di866 II | + | 3x YN-RF603 |

Domyślnie

Ta nieostrość z tła, jest chyba sztuczna co? Tzn efekt PP? Czy się mylę? Poza tym podpisy... O ile imię i nazwisko jeszcze by uszło, gdyby było prawdziwą linią, albo przynajmniej udawało by ją (odstępu, równoległość, etc.), o tyle furious.pl zdecydowanie powinno pójść "jak zwykle" w róg zdjęcia, prosto.

Domyślnie

A Ty jak zwykle marudisz :P Zdecydowales sie juz na nowa puszke ?

Co do podpisu i loga to ja nie bede robil "jak zwykle" czy "jak kazdy" tylko po swojemu. Nigdzie nie jest zapisane, ze logo musi byc zawsze i wylacznie prosto no i w rogu zdjecia drogi Kamilu
    Ostatnio edytowane przez qualin ; 04-07-2011 o 19:26
    .
    | D700 + MB-D10 | + | Samyang 85/1.4 + Tamron 24-70VC | + | Nissin Di866 II | + | 3x YN-RF603 |

Domyślnie

Racja, pstryk. Budzi jedynie emocje, że to Superleggera, którego na co dzień mało na naszych drogach. Jeśli tam postawić Tico lub Fabię to zdjęcie przeszłoby bez echa.
    Zdjęcie jakieś ciemne i ciasne. Samochód ma dynamiczny kształt, więc w takim zdjęciu widziałbym je. Rozumiem, że mogło nie być możliwości.
    Co do podpisów nie wypowiem się, bo to kwestia gustu.
    Pokaż inne foty z tej imprezy, bo domyślam się, że masz lepsze ujęcia.
    D90 | N35 | S10-20
    <a href="https://www.facebook.com/manonthewhiteline">Man on the White Line</a>

Domyślnie

To jednak przestało padać na GTP Fajnie "lekkiej" w bieli. Fotka może się podobać, ale wg. mnie też dość zwykła.
    |D700|D90|50 f/1.8|35 f/1.8|18-105 f/3.5-5.6|70-210 f/4-5.6|58 f/2|
    |OM-2 SP|OM-4|50 f/1.8|35 f/2.8|
    |flickr|Blogger|

Domyślnie

Fotek mam pare z samych przejazdow, ale nei jestem z nich zadowolony bo skopane sa :P Wiec nei wiem czy jest sens pokazywac.
    Ciezko bawic sie w panoramowanie, jak auto jedzie ponad 200 km/h i stoi sie z aparatem raptem kilka metrow od niego.
    Pozatym to byly moje pierwsze proby z takim rodzajem fotografii i jeszcze dluga droga przede mna :P
    Tutaj jest pare pstrykow: http://www.furious.pl/galeria/gt_polonia_2011/
    Nie patrzcie na obrobke bo jest praktycznie przypadkowa, robilem na szybkiego. Wiekszosc fotek robiona nad glowmi gapiow, bo ciezko sie bylo dopchac gdziekolwiek, a bylem tam tylko niecale 30 minut bo nie mialem wiecej wolnego czasu wiec sie nie fatygowalem nawet zeby pchac sie na parking.

A to Gallardo jakiegos babla ma we wlocie przy tylnim kole. Pewnie biala folia oklejane bylo i ktos to troche nieudolnie zrobil :P
    .

Uprawnienia umieszczania postów