Close

Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie Smreki dymią...

Widok z Przysłopu Mietusiego na Przysłop Kominiarski i Świńską Turnię, która od pd strony wygląda TAK ( dla przypomnienia )

NIKON

Domyślnie

...fajne zdjęcie
    bardzo ciekawe warunki zastałeś w szczególności na uwagę zasługiwałoby te niebo w PG którego widać tylko małą część a szkoda. W/g mnie zdałoby się więcej kontrastu i te wystające drzewa w LD odwracają uwagę niepotrzebnie.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez touran Zobacz posta
    ...fajne zdjęcie
    bardzo ciekawe warunki zastałeś w szczególności na uwagę zasługiwałoby te niebo w PG którego widać tylko małą część a szkoda. W/g mnie zdałoby się więcej kontrastu i te wystające drzewa w LD odwracają uwagę niepotrzebnie.
    Będzie z tym prawym niebem niebawem ...
    Co do drzew z lewej sądziłem, że będą "domykać" trochę pustawa część kadru. Może i się myliłem - nie przeczę ...
    NIKON

Domyślnie

Nie wiem, co Ty widzisz w tym zdjęciu?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez aronov Zobacz posta
    Nie wiem, co Ty widzisz w tym zdjęciu?
    ...mi się po prostu podoba, i tyle! ..a nad gustami się kolego nie dyskutuje. Pozwoliłem sobie pobrać to zdjęcie,zrobić je delikatnie po swojemu i wypowiedzieć się co o tym sądzę. dDwa ruchy w PS, pewnie jeszcze zdałoby się coś dopieścić.

Domyślnie

Lubię góry i podoba mi się większość kadrów z nimi może poza tymi zmasakrowanymi obróbką lub tragicznymi technicznie. To jest tylko ok.

Domyślnie

Rozumiem, to mi się nie podoba - technicznie.

Uprawnienia umieszczania postów