Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 33

Wątek: Auto

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

Uwielbiam Cię i Twoje zdjęcia Mówiłam Ci to już?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez agatatoja Zobacz posta
    obie foty fajne, ale mnie kupiły laczki i biale skarpetki naciągnięte tak wysoko jak się da :] Rewelacyjnie to wyszło. Nie wiem do jakiej pracy aplikowałeś, ale może trzeba było wysłać obie foty
    Jeżeli chodzi o skarpetki to noszę tylko i wyłącznie białe. Kiedyś przyjaciel się ze mnie śmiał ... bo pewnego razu przychodzę na egzamin na studiach w czarnym gajerku i właśnie tem przyjaciel do mnie "i co? tym razem nie masz już białych skarpetek?". Na co ja podciągam nogawkę, odwijam czarną skarpetkę, a pod spodem biała . Tak już mam ... jestem skazany na białe skarpetki.

Natomiast jeżeli chodzi o pracę to dostałem się tam na stanowisko managera .... fajna robótka, ale już tam nie pracuję ... postanowiłem być sam sobie szefem .

Cytat Zamieszczone przez psychopulse Zobacz posta
    Foty mistrz. Jak można zauważyć w pozostałych wątkach Twojego autorstwa - znakomita konwersja do B&W.
    Dzięki ... uwielbiam BW i staram się jak tylko mogę

Cytat Zamieszczone przez J4R Zobacz posta
    Maciej, nawet nie ogoliłeś się do zdjęcia na CV? heh... a teraz na poważnie... zdjęcie już uhonorowane i nagrodzone czego jeszcze raz gratuluję. Pomysł i wykonanie na wysokim poziomie. Zastanawiam się czasem ile musi zdjęcie "przeleżeć" żeby nabrać statusu "szufladowego"
    pozdrowionka!
    Kurde, Jarku .... przeca ja się golę jak już niema innego wyjścia ... czyli jakoś raz na dwa/trzy tygodnie. Tutaj można powiedzieć było prawie po goleniu

Cytat Zamieszczone przez zlosnica Zobacz posta
    Uwielbiam Cię i Twoje zdjęcia Mówiłam Ci to już?
    Chyba jeszcze nie . Dziękuje w każdym razie.

Uprawnienia umieszczania postów