Close

Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 33

Wątek: Auto

Domyślnie

Uwielbiam Cię i Twoje zdjęcia Mówiłam Ci to już?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez agatatoja Zobacz posta
    obie foty fajne, ale mnie kupiły laczki i biale skarpetki naciągnięte tak wysoko jak się da :] Rewelacyjnie to wyszło. Nie wiem do jakiej pracy aplikowałeś, ale może trzeba było wysłać obie foty
    Jeżeli chodzi o skarpetki to noszę tylko i wyłącznie białe. Kiedyś przyjaciel się ze mnie śmiał ... bo pewnego razu przychodzę na egzamin na studiach w czarnym gajerku i właśnie tem przyjaciel do mnie "i co? tym razem nie masz już białych skarpetek?". Na co ja podciągam nogawkę, odwijam czarną skarpetkę, a pod spodem biała . Tak już mam ... jestem skazany na białe skarpetki.

Natomiast jeżeli chodzi o pracę to dostałem się tam na stanowisko managera .... fajna robótka, ale już tam nie pracuję ... postanowiłem być sam sobie szefem .

Cytat Zamieszczone przez psychopulse Zobacz posta
    Foty mistrz. Jak można zauważyć w pozostałych wątkach Twojego autorstwa - znakomita konwersja do B&W.
    Dzięki ... uwielbiam BW i staram się jak tylko mogę

Cytat Zamieszczone przez J4R Zobacz posta
    Maciej, nawet nie ogoliłeś się do zdjęcia na CV? heh... a teraz na poważnie... zdjęcie już uhonorowane i nagrodzone czego jeszcze raz gratuluję. Pomysł i wykonanie na wysokim poziomie. Zastanawiam się czasem ile musi zdjęcie "przeleżeć" żeby nabrać statusu "szufladowego"
    pozdrowionka!
    Kurde, Jarku .... przeca ja się golę jak już niema innego wyjścia ... czyli jakoś raz na dwa/trzy tygodnie. Tutaj można powiedzieć było prawie po goleniu

Cytat Zamieszczone przez zlosnica Zobacz posta
    Uwielbiam Cię i Twoje zdjęcia Mówiłam Ci to już?
    Chyba jeszcze nie . Dziękuje w każdym razie.

Domyślnie

Ale czad!

Tak proste i tak swietne!

Motorniczy
    Gość

Domyślnie

Jest inwencja, pomysl, realizacja ... pro i pozdro.

Oszczędny w słowach
    Miasto
    okolice Iławy

Domyślnie

No, to jest to. Bezpretensjonalny, znakomity portret.
    Pozdrawiam
    Krzysiek

Domyślnie

Piła na stałym wyposażeniu czy okazjonalnie ? :P całość bardzo mi sie podoba
    Koniecznie odwiedź Podkarpacką Grupę Fotograficzną na Nikoniarzach : Forum Grupy PODKARPACKIEJ
    Informacja jak się z nami spotkać : Czwartkowe P I W K O (czyli jak się z nami spotkać)
    Jesteś z Podkarpacia : Jak do nas dołączyć

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pietrobas Zobacz posta
    Piła na stałym wyposażeniu czy okazjonalnie ? :P całość bardzo mi sie podoba
    Zasadniczo na stałym wyposażeniu , aczkolwiek nie zawsze w tym miejscu. A dlatego na stałym wyposazeniu, bo da się zauważyć, że gdzieniegdzie płótna stoją, do których ramę trzeba przyciąć z listewek . Ale to juz nie moja branża niestety .

Domyślnie

Rewelacyjne zdjęcie, jest klimat.

Domyślnie

podoba mi się bardzo.

Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów