Szukaj
D80 | D600, N16-35 | EIZO SX22, i1 Display Pro | WWW | Vieworld Photo Magazine
Interesujace zdjecia. Pozdro
Trzy ostatnie fajne, mzd. symetryczna kompozycja przy takim kadrowaniu sprawdziła się bardziej.
Masz bardzo ciekawe spojrzenie. Podobają mi się.
Umysł ludzki jest jak spadochron, użyteczny jest tylko wtedy gdy jest otwarty.
Bardzo fajnie całość się komponuje.
|| D750 + MB-D16 || D300s + MB-D10 || D80 + MB-D80 || F601 || N50mm f1.8 || S85 f1.4 || T12-24 f4 || N17-55 f2.8 || N24-120 f4 || S70-200mm f2.8 || SB910 || SD9 || S PZ42x ||
nawet nie wiedziałem, że te zdjęcia tu pokazałem
dziekuje za pozytywne opinie,
wiecej zdjec z tej serii poki co ciagle nie ma,
nadal brakuje 7 do zrobienia kalendarza,
zacznie się wiosna i lato to mam cel dokończyć ten projekt jeszcze w 2013 i zamknąć tą serię na 13 (jedna na okładkę)
zobaczymy jak to bedzie..
bo patrzac na obecne tempo tego projektu
powinienem go skonczyc w okolicach 2020
cała seria dostała wyróżnienie w kategorii
Architektura: Historyczna
International Photo Awards 2012![]()
Witam!
Podobają mi się! Za przedmówcami - symetryczne ujęcia są chyba lepsze.
pozdrowienia!
Mi się niestety nie podoba, przede wszystkim zdjęcia są krzywe, a tak architektury się nie powinno pokazywać (poza nielicznymi wyjątkami). Też kiedyś popełniłem taki błąd. Dwa pierwsze jeszcze ujdą, ale trzy ostatnie zdecydowanie nie.
jesli to co mowisz.. to trzebaby sie trzymac wszystkich "zasad" wtedy duzo zdjec magnum odpada - bo idealnie w mocnych punktach nie ma istotnych rzeczy, wtedy street fotografia odpada bo nie jest mówiąca wprost tematem, wtedy też zdjęcia z zaburzeniem perspektywy jak te tutaj nie mają miejsca... wtedy też w końcu nasz kark trzeba ustabilizować jakimś metalem, żeby trzymał zawsze poziom ^^
"nie powinno się pokazywać" to sformuowanie jest najlepsze.. wiem ze kazdy moze miec swoje zdanie ALE takie slowa brzmią co najmniej komicznie.. w fotografii reklamowej faktycznie powinno sie prostować wszystko bo jednak te zdjecia po postprodukcji wygladają często jak renderingi 3d i tego oczekuje klient czesto.. ale tutaj? nie rozumiem Pana. I żeby nie było: wcale się nie zdenerwowałem bo nie mam czympo prostu dziwny ten komentarz...
to tak jakby powiedzieć do HCB, żeby Jego zdjęcia wojenne były w sepii bo nie powinno się ich pokazywać inaczej.. hehe![]()
Skontaktuj się z nami