Close

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 28 z 28

Rozmowny Awatar JackDaniels
    Miasto
    Wycieraczka między Europą a Azją.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez capt.Nemo Zobacz posta

Pierwszy post i od razu siara...
    1. Nie na temat.
    2. Nie na miejscu.
    3. Obrażasz mnie.

PS. Nie mierz wszystkich swoją miarą. To tak na przyszłość

Domyślnie

Trudno zająć stanowisko
    W przypadku uznanego fotografa taka praca mogłaby zostać potraktowana jako dzieło o wybitnych walorach artystyczno-poznawczych. Gdy takie zdjęcie prezentuje forumowicz - jest on narażony na mniej lub bardziej osobiste wycieczki "znawców" fotografii.
    Dla mnie, po kilkukrotnym oglądzie fotek - coś w tym jest. Historia jest spójna, przedstawiona w charakterystyczny sposób. Chyba jestem na tak.
    Zakładam, że autor wiedział co robi i chciał przedstawić małolaty w ten sposób. Do prezentacji wyłącznie w całości.
    A zdjęcia nie powstały na zasadzie: kurcze nie wyszło - to niech będzie tzw. "artystycznie".

ps. do capt.Nemo - miało być, sądzę w formie żartu?
    Ostatnio edytowane przez amirez ; 07-07-2011 o 09:56
    Tutaj jest... podpis

Domyślnie

JackDaniels nie dorabiaj ideologii, nie tłumacz się. Obejrzałem zdjęcia kilka razy i ciągle nie mogę się do nich ustosunkować. Secik jest naprawdę bardzo na tak.

Domyślnie

Nie wnikam, czy "artyzm" umyślny, czy był dorobiony po fakcie. Wielu sławnych artystów pewnie również nie wie co czyni, a potem ich twórczość zyskuje zwolenników Mnie się całość podoba, historia opowiedziana i każdy może ją na swój sposób interpretować. Pojedynczo uważam, że przedostatnie się również broni, ale wtedy chyba w kwadracie bym to widział.

Do kapitana Nemo: gdyby każdy po kilku szklaneczkach czegoś mocniejszego sięgał po aparat, myślę, że nikt by mu wymówek z tego tytułu nie robił. Ja zrozumiałem Twój post ot jako taki żarcik-kosmonaucik
    clusca
    Fufu X

Zbanowany
    Miasto
    Świnoujście

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez JackDaniels Zobacz posta
    Pierwszy post i od razu siara...
    1. Nie na temat.
    2. Nie na miejscu.

ROTFL Wstawiasz przypadkowe " pstryki " z dziećmi w roli głównej ( tylko dwa ostatnie jakoś się bronią i coś sobą reprezentują ) wykonujesz je w " mroczno-rozmazanym " klimacie BW i oczekujesz czego... zachwytu ?! Jak według Ciebie powinienem to odebrać... jako artyzm ?!

3. Obrażasz mnie.
    Nie załamuj mnie... oceniłem obraz, który Ty nieudolnie przedstawiłeś i teraz masz pretensje, że ktoś nie dostrzega tego co chciałbyś aby dostrzegł, więc nie wiem w jaki sposób Cię obraziłem ?!

PS. Nie mierz wszystkich swoją miarą. To tak na przyszłość
    Nie bądz żałosny... chłopaki nie płaczą !!!

Ps.

Dwa ostatnie zdjęcia ( obetnij lewą stronę... " zrób pion " ) każde z nich wrzuć w cienką ramkę i połacz w jedno... będzie git z ekstra klimatem i przesałniem !!!
    Ostatnio edytowane przez capt.Nemo ; 07-07-2011 o 12:20

Rozmowny Awatar JackDaniels
    Miasto
    Wycieraczka między Europą a Azją.

Domyślnie

Widzisz...Nie chodziło mi o samą krytykę z Twojej strony. Raczej o formę, a w szczególności wyjazd w stronę dzieci i alkoholu.
    A mogłeś zacząć tak jak w postscriptum; do niczego, lipa, z dwóch da się coś zrobić etc.
    Pzdr

PS Bo ja punkcie dzieci jestem drażliwy!

Domyślnie

nie wiem jak to rozumieć
    Z6, Z6II, 35 ART, 50Z 1.8, 85 1.4G

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów