Też szukałem plastra, znakomita praca włożona.
Szukaj
Też szukałem plastra, znakomita praca włożona.
Koniecznie odwiedź Podkarpacką Grupę Fotograficzną na Nikoniarzach : Forum Grupy PODKARPACKIEJ
Informacja jak się z nami spotkać : Czwartkowe P I W K O (czyli jak się z nami spotkać)
Jesteś z Podkarpacia : Jak do nas dołączyć
Fajne światełko, bardzo ciekawe cienie na tle. Niezła sesja. Podoba się strój w ostatniej części. Dobra praca stylisty.
A teraz to co mi mniej pasuje. 2 - wytknięta już stopa, ale i cień wokół kolana, wpadający w brudny nieprzyjemny koloryt. Pozowanie dla fotografa obok - takie się ma odczucie przy tym skręcie ciała, kierunku patrzenia oraz studyjnej otoczce. Jeżeli miałoby nawiązywać do tekstu lub czegoś poza kadrem - może. Samodzielnie - niekoniecznie. Z obu popiersi wybrałbym coś pomiędzy. Na dwójce podoba mi się aura delikatności w spojrzeniu i ułożeniu ust. Natomiast mniej widzi mi się mocne podkreślenie linii żuchwy przy tym zwrocie głowy. Modelka ma mocno niesymetryczny wykrój oczu, dlatego też pozostałbym bliżej ujęć z profilu, lub zaburzał celowo symetrię przez jakieś skosy. Z obu zbliżeń wybieram mimo wszystko drugie.
Dzieki za konstruktywna opinie, kolejna juz spod twojej klawiaturyStopa rzeczywiście musi zostać wyretuszowana. Jutro siadam do tej sesji dalej, mam jeszcze sporo zdjęć do zrobienia, pewnie cos pokaze.
JN
Z tej części chyba jedynie ten kostiumik 'kąpielowy'. Zdjęcie z papierosem prawie - nie podoba mi się jedynie sposób pokazania piersi. Pozostałe do mnie nie trafiają. Na plus jedynie to, że ładnie pokazałeś dłuuuugie nogi.
na ost zdjeciach spodnie buty i troche wlosy zlewaja sie z tlem
Skontaktuj się z nami