Szukaj
Czyżby to Jacek pozował?![]()
Warunki niezbyt wymarzone, ale za to świetnie wykorzystane (BW jak najbardziej na miejscu).
Człowieczek bardzo tu pasuje, dzięki temu można zdac sobie sprawę, z jaką przestrzenią mamy do czynienia![]()
Świetny kadr.Nie znam się na fotografii BW,ale tutaj wygląda to bardzo dobrze.Jest klimat.
Pozazdrościć.
Pozdrawiam.
Genialnie to wyszło. Super pokazana skala krajobrazu.
To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia.
Tak Hubert, to Jacek w całej okazałości.
A warunki hmm..., czy niezbyt wymarzone? To zależy, co kto lubi. Ja byłem zadowolony właśnie z takich.
Moim zdaniem właśnie takie lepiej pasują i oddają klimat tego miejsca. Niebieskie niebo i białe obłoczki jakoś by mi tutaj nie pasowały. Takie moje zdanie oczywiście.
Pozdrawiam.
Jest super, ... lubię takie klimaty![]()
Świetne!
matka polka pstrykająca i ciągle ucząca
Świetne, jaki to człowiek mały.
D300, F90x, F401: S17-50, N70-210/4, N35-105
Praktica MTL 5B, MTL 3 : Helios 44m-4, Revuenon 135 2.8. Pentor 28 2.8, Domiplan 50 2.8
Zorka 4, Fied 5, Smiena Symbol, Lubitel 166 U, Agfa Isolette II
Tak myślałem, ze to JacekBdb się spisał!
A co do warunków, to... oczywiście zgadzam się z Tobą. Te warunki oddają świetnie klimat, niemniej, po ostatnim Twoim wątku ("Stalheim..."), starałem się wyobrazic to miejsce w takich właśnie warunkach i... wizja wydawała się bardzo ciekawaStąd określenie "niezbyt wymarzone"
Tak czy siak - bardzo zacna fotografia!
Pozdrawiam serdecznie
I ktoś tu niedawno pisał o braku formy....widziałem wcześniej na innym portalu i wiedziałem od razu, że to Twoje Pawle. Kapitalne foto
![]()
Nikon D90 + NIKKOR 18-105 mm + NIKKOR 85 mm 1.8 D
Skontaktuj się z nami