Close

Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 36

Domyślnie Super promocja w PLAY :-)

Dzisiaj pierwszy raz skorzystałem z super promocji w PLAY na kartę. Nazywa się ona "Ekstra doładowanie" Regulamin tej promocji jest na stronie "Błąd 404 Nie udowodniono istnienia tej strony" Z grubsza polega to na tym, że od kwoty doładowania dostaje się bonus wysokości 10%. Warunkiem jest zapłata przez specjalny formularz na stronie play. Doładowałem więc konto na 50 zł. Na koncie pojawiło się 50zł. Naprawdę zaje... sta promocja, polecam wszystkim

Domyślnie

bełkot
    D800

Domyślnie

Bonus przemierza pewnie otchłanie, może jeszcze dojdzie

Domyślnie

Co palisz?
    D800

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Szczecin / Gryfice

Domyślnie

hahahahaha xD
    Nikon D3000 + Nikkor AF-S 18-55mm f3.5-5.6G VR i inne bzdety

początkujący ;>

Domyślnie

ale kolego, masz darmowe sms....np. za 50zł na 50 dni masz chyba 1000sms do wszystkich Nie narzekaj, play jest dobry..ba, lepszy od innych

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez TMB Zobacz posta
    ale kolego, masz darmowe sms....np. za 50zł na 50 dni masz chyba 1000sms do wszystkich Nie narzekaj, play jest dobry..ba, lepszy od innych
    Tak też myślałem. 30 maja podpisałem umowę na abonament 95zł miesięcznie. Numer z początkiem 534. Ja mogłem dzwonić do wszystkich, osoby z Plusa słyszały informację (numer niedostępny). Smsa też do mnie wysłać nie mogły. Miesiąc załatwiania, zgłoszeń itd, nikt nie wiedział o co chodzi. Teraz się okazało, że mają faktycznie problemy z numerami, które zaczynają się od tych cyfr. W ramach rekompensaty, za to, że nie dotrzymywali warunków umowy zaproponowano mi 30minut do wszystkich. Dodam, że aby rozwiązać problem z połączeniami musiałem zmienić numer telefonu za co zapłaciłem 49zł! Pani z obsługi napisała zgłoszenie z prośbą by odciągnąć tą kwotę od rachunku, ale sama stwierdziła, że nie sądzi by się zgodzili. Gdyby nie to, że ofertę mają dobrą zrobiłbym co by się dało żeby rozwiązać umowę.
    Pozdrawiam.
    Darek Bagiński.
    Blog

Domyślnie

Dziwie Ci się, że nie zrobiłeś porządnego rabanu. Fakt, faktem, że czasem cos odwalą...ale to młoda firma i dobre oferty maja

Domyślnie

Dorian, ten abonament, to mz najciekawsza oferta na rynku. Minuty+net (dane w roamingu z Plusa "bezpłatne") oraz SGS za 1PLN

.
    . . . - - - . . .

Bla, bla, bla

Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów