Szukaj
3
Modraszek
Nikon D80 N AF 105 2.8 D Micro
Bardzo ładnie i równo rozłożona GO, do tego fajnie doświetlony model.
Podoba mi się.
4 .
Nikon D80 N AF 105 2.8 D Micro
Widzę, że kolega z moich okolic...
Bardzo ładne zdjęcia, Piękna 1. i 3. świetna, choć brakuje mi na niej trochę dołu.
Nikon, Nikkory, Sigmy... i Tamron
wigi.pl
3 i 4 super. 3 chętnie zobaczył bym większe , np. 1400x .... jak możesz zapodaj
4 trochę poprawiłem i dla mnie jest teraz lepiej. Nie wie, może dlatego że wole jasne zdjęcia. Jeżeli nie życzysz sobie żebym poprawiał Twoje foty , napisz a zaraz je usunę
jak na razie to bardzo ładne fotki. oby tak dalej.
pozdr
wigi.pl
No to chyba Arturowi też się oberwie.
http://forum.nikoniarze.pl/showpost....&postcount=260
Nie uważam tego za złe. Napisałem, że jak będzie chciał to usunę moją wersję. Nie wstawiłem fotki nigdzie indziej, tylko tutaj . Nie dałem zdjęcia do żadnego konkursu etc. Każdy widzi też obie wersje , a ja raptem zrobiłem trochę jaśniej nie jakieś mega poprawki![]()
A teraz wyobraź sobie, że każdy zaczyna w cudzym wątku ze zdjęciami wrzucać swoje wersje z drobnymi poprawkami, fajnie by się zrobiło, nie? Oczywiście wrzucając pyta jednocześnie, że jakby co, to może usunąć. Istny burdel na kółkach by się zrobił. Zauważ, że forumowicze często w komentarzu piszą, że coś jest nie tak, albo za jasno, albo mało kontrastowo, zbyt kolorowo, że z kadrem coś nie tak itp. i nie wrzucają od razu swoich wersji cudzych zdjęć - zdarza się to bardzo rzadko i często jest uzasadnione wywołaną dyskusją.
wigi.pl
Skontaktuj się z nami