Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 24

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Bullter Zobacz posta
    1 więcej niż bardzo dobra. Świetnie doświetlona, kolorystyka i kadr ok.
    Podpiszę się pode tymi słowami

Domyślnie

3
    Modraszek

Nikon D80 N AF 105 2.8 D Micro

Domyślnie

Bardzo ładnie i równo rozłożona GO, do tego fajnie doświetlony model.
    Podoba mi się.

Domyślnie

4 .

Nikon D80 N AF 105 2.8 D Micro

Domyślnie

Widzę, że kolega z moich okolic...
    Bardzo ładne zdjęcia, Piękna 1. i 3. świetna, choć brakuje mi na niej trochę dołu.
    Nikon, Nikkory, Sigmy... i Tamron
    wigi.pl

Domyślnie

3 i 4 super. 3 chętnie zobaczył bym większe , np. 1400x .... jak możesz zapodaj

4 trochę poprawiłem i dla mnie jest teraz lepiej. Nie wie, może dlatego że wole jasne zdjęcia. Jeżeli nie życzysz sobie żebym poprawiał Twoje foty , napisz a zaraz je usunę

Domyślnie

jak na razie to bardzo ładne fotki. oby tak dalej.
    pozdr

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez shelld Zobacz posta
    4 trochę poprawiłem i dla mnie jest teraz lepiej. Nie wie, może dlatego że wole jasne zdjęcia. Jeżeli nie życzysz sobie żebym poprawiał Twoje foty , napisz a zaraz je usunę
    Wypadało zapytać autora o zgodę przed zamieszczeniem swojej wersji, a tak postąpiłeś nieładnie.
    Dla mnie w odbiorze lepszy jest oryginał autora.
    wigi.pl

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez wigi Zobacz posta
    Wypadało zapytać autora o zgodę przed zamieszczeniem swojej wersji, a tak postąpiłeś nieładnie.
    Dla mnie w odbiorze lepszy jest oryginał autora.
    No to chyba Arturowi też się oberwie.
    http://forum.nikoniarze.pl/showpost....&postcount=260

Nie uważam tego za złe. Napisałem, że jak będzie chciał to usunę moją wersję. Nie wstawiłem fotki nigdzie indziej, tylko tutaj . Nie dałem zdjęcia do żadnego konkursu etc. Każdy widzi też obie wersje , a ja raptem zrobiłem trochę jaśniej nie jakieś mega poprawki

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez shelld Zobacz posta
    Nie uważam tego za złe. Napisałem, że jak będzie chciał to usunę moją wersję. Nie wstawiłem fotki nigdzie indziej, tylko tutaj . Nie dałem zdjęcia do żadnego konkursu etc. Każdy widzi też obie wersje , a ja raptem zrobiłem trochę jaśniej nie jakieś mega poprawki
    A teraz wyobraź sobie, że każdy zaczyna w cudzym wątku ze zdjęciami wrzucać swoje wersje z drobnymi poprawkami, fajnie by się zrobiło, nie? Oczywiście wrzucając pyta jednocześnie, że jakby co, to może usunąć. Istny burdel na kółkach by się zrobił. Zauważ, że forumowicze często w komentarzu piszą, że coś jest nie tak, albo za jasno, albo mało kontrastowo, zbyt kolorowo, że z kadrem coś nie tak itp. i nie wrzucają od razu swoich wersji cudzych zdjęć - zdarza się to bardzo rzadko i często jest uzasadnione wywołaną dyskusją.
    wigi.pl

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów