Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 17 z 17

Wątek: londexpress

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

zacnie Rafale,jak zwykle : ]
    aparat + kit www.korzewa.com

Domyślnie

dzieki panowie

pozdr
    ..
    www.facebook.com/vaydaimages
    www.vaydaimages.com

Domyślnie

czy na 12. to pozujący model czy tak gość sobie faktycznie siedział?
    .
    fotografuję portrety, sport, teatr tańca i jeszcze kilka innych obszarów - w tym w szczególności reportaże wszelakie piotr.jaruga_at_gmail.com

Domyślnie

witam.
    @PiortP..siedzial.usiadl sobie na papierosa na schodach .przypadek
    ..
    www.facebook.com/vaydaimages
    www.vaydaimages.com

Domyślnie

Całość niesłychanie - jak by to ująć, żeby nie było obrazy - eklektyczna. Od sasa do lasa... Bywają nawet przyzwoite kadry (1, 4 lub 5), którym jednak przydałoby się więcej staranności w kadrowaniu, a bywają jak dla mnie przypadkowe, na granicy tragiczno-przypadkowych. Tych jest więcej niestety.

TO samo z obróbką... Ja rozumiem, że zdjęćia nie powstawały pewnie jednego dnia, są przeglądem sytuacji z dłuższego okresu, ale pokazane tak w kupie stwarzają wrażenie pełnego błądzenia po omacku. Nie sprzyja temu maniera niestarannego wywoływania; a to czernie wyblakłe, a to światła niemrawe, kolory niby crossowe, ale nie do końca, zostały z nich tylko resztki... Nie rozumiem tej maniery, a i nie lubię.

Fotografowane sceny (poza wymienioną trójką: 1, 4, 5) też nie nie urzekają... Ot, przypadkowe zdjęćie okolicy. Za to gdyby posiedzieć nad tymi trzema, które zobaczone są nieźle - może dałoby się wyprowadzićje na fajne fotografie.
    pozdrawiam bombelkowo

Jak ktoś się rzuca, że nie wie jakie zdjęcia robię: proszę bardzo (flickr), choć stare.

Domyślnie

do rawa
    no to dla mnie w takim razie prawdziwy majstersztyk... choć coś mnie w tym zdjęciu i drażni jednocześnie
    tak jakby on wyczuł, że robisz mu zdjęcie i trochę się usztywnił ... eee zaczynam za bardzo kombinować
    fajne jest i już.
    .
    fotografuję portrety, sport, teatr tańca i jeszcze kilka innych obszarów - w tym w szczególności reportaże wszelakie piotr.jaruga_at_gmail.com

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów