Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Wątek: Twarz

Domyślnie Twarz

ND200, 105 2.8 + PN11 & bellows; 70-300 4.5VR
    Edyta
    jestem na FB judith manson

Domyślnie

pokarz je w formacie 6x6 ( aż się prosi ) + zmniejsz tą zbyt grubą białą ramkę ( pomimo tego że nie zmieści się w niej podpis )

Edyta

Domyślnie

...pokarz je w formacie 6x6 ( aż się prosi ) + zmniejsz tą zbyt grubą białą ramkę ( pomimo tego że nie zmieści się w niej podpis )...

Domyślnie

Michal, co Ty z tymi kwadratami ?
    jak moze jeszcze do pierwszego mozna by bylo walnac kwadrat to w drugim ta koncepcja to zupelna pomylka.
    biala ramka to pocztowkowy sentyment, nie kazdemu pasi ale mnie az kusi zeby ja wstawic.
    mam cala serie z twarzami ulicy, moge zaprezenowac w kwadratach jak jestes zainteresowany.
    Edyta

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Michal Mayers Zobacz posta
    ...pokarz je w formacie 6x6 ( aż się prosi ) + zmniejsz tą zbyt grubą białą ramkę ( pomimo tego że nie zmieści się w niej podpis )...
    ...a za co chcesz karać format 6x6?
    Tutaj jest... podpis

Domyślnie

@ amir, staram się w tym dziale ( pomimo tego że w żadnym innym nie biorę udziału w dyskusji ) od niedawna ( pomimo moich 18 postów ) dostosowywać komentarze ( o które zabiegają osoby umieszczające foty ) do poziomu zaawansowania/techniki/talentu...tak aby nie podcinać skrzydeł...nawet pingwinom puszczającym latawce ( abstrahując od @judit )

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Michal Mayers Zobacz posta
    @ amir, staram się w tym dziale ( pomimo tego że w żadnym innym nie biorę udziału w dyskusji ) od niedawna ( pomimo moich 18 postów ) dostosowywać komentarze ( o które zabiegają osoby umieszczające foty ) do poziomu zaawansowania/techniki/talentu...tak aby nie podcinać skrzydeł...nawet pingwinom puszczającym latawce ( abstrahując od @judit )
    Kolego - Twoje mniemanie o własnej osobie jest chyba odwrotnie proporcjonalne do Twojej znajomości ortografii. . Spuść trochę powietrza bo aż żal czytać :/ .

Domyślnie

@login, ..dobre

Domyślnie

panowie darujcie sobie.
    prosze o kolejne opinie
    Edyta

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów