Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 14 z 14

Domyślnie

Się czepili bonusu
    Powiedzcie co zrobić żeby nie było takiego szumu na zdjęciach, jak opanować takie światło itd.
    Co do oszczerstw odnośnie braku dynamiki to chyba dym z opon o czymś świadczy... nie jest chyba najgorzej.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez phantomak Zobacz posta
    Się czepili bonusu
    Powiedzcie co zrobić żeby nie było takiego szumu na zdjęciach, jak opanować takie światło itd.
    Co do oszczerstw odnośnie braku dynamiki to chyba dym z opon o czymś świadczy... nie jest chyba najgorzej.
    świadczy tylko o tym że jest dym z opon, a nie o dynamice. Złe czasy naświetlania.
    Nikon D7200 | D90 + MB-D80 | T11-16 2.8 | N35 1.8G | N18-105 3.5-5.6 | T90 2.8 Macro | T70-200 2.8 | SB-900 | YN-560 III

Domyślnie

Zdjęcia mogły być za bardzo pod światło, później jest ciężko wyciągnąć szczegóły. Chociaż ja robiąc w Toruniu 2 tyg później na Drift Open i z podobnym słońcem, nie miałem takich problemów z szumem w cieniach. Kombinuj z wołaniem plików i z oświetleniem Będzie tylko lepiej!
    FX / DX / N18-70 / S24-70 / N35 / N50 / S70-200 / YN-460II
    blog

Domyślnie

O widzisz, Michup91, bardzo dobrze że mówisz. Zapodaj temacik na forum to bardzo chętnie pooglądam jak się to robi.
    Jeśli możesz to podaj jak wywołujesz, bo ja nie mam w tym żadnego doświadczenia.

Dzięki.

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów