Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 20

Wątek: Piewszy subik

Domyślnie Piewszy subik

Witam jestem nowy na forum wiec chcialbym korzystajac z okazji wszystkich powitac. Niedawno mialem okazje fotografowac slub a jako ze nie jestem zbytnio doswiadczonym fotografem chciabym poznac opinie kolegow z wiekszym doswiadczeniem. Zaparaszam do komentowania //opinie pewnie nie beda najlepsze poniewaz sam jestem swiadomy ze jeszcze duzo pacy przede mna...

1
    2
    3
    4
    5
    6
    7
    8
    9
    10
    11
    12

Domyślnie

co to za dziwne kolory na 4.5.10 plus biała winietka na 9 ? nie obrabiaj tak zdjeć
    D3S / D700 / 14-24 2,8 / 24-70 2,8 / 70-200 2,8 / 35 1,4 / 85 1,4 / SB-800 / SB-900 / NEC PA 271W / i inne takie....

Domyślnie

zacząłeś z błędem w temacie a zdjęcia hmmm, trzeba przemilczeć.. brak ostrości kadry średnie nie mówiąc już o kolorach. Witamy na forum
    sporo gratów

Domyślnie

hehe no tak nie bede zrzucal winy na mojego labradorka dzieki ktoremu klawisze na klawiaturze wciskaja sie z rozna twardoscia... Ogladajac fotki na forum mam swiadomosc ze moje prezentuja sie mizenie przy niektorych. Wiekszosci. No doba prawie wszystkich i nie bede zrzucal winy ze mam aparat od kilkunastu dni. Ani na to ze to moj poczatek przygody z fotografia.. ale naprawde zadna nie jest godna uwagi?

Domyślnie

Z 9-tki usuń tą białą otoczkę i powinno być dużo lepiej, z 8 i 11-tki usuń winięte lub ją zmniejsz. Tyle, a resztę bym wywalił do kosza z poziomu aparatu.

Domyślnie

Przykro ale nie
    jendry

Domyślnie

cwicz i poznaj aparat jak i jego funkcje
    powodzenia
    "Nikon może mieszkać z innymi zwierzętami i dziećmi. Obowiązuje umowa adopcyjna. Kociak dostanie wyprawkę: paczkę karmy, legowisko, miseczki i ulubioną zabawkę."
    WaWeWu

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Ostrow Wlkp

Domyślnie

a młodzi zadowoleni ????
    D700, MB-D10, T16-28/2.8, N24-120/4, S50/1.4 Art, S70-200/2.8, Rf-603, SB-700, YN-460-II

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez daro1980 Zobacz posta
    a młodzi zadowoleni ????
    To bylo wesele znajomego, bylem jako gosc i przy okazji stzelilem kilka fotek. Mieli fotografa "Profesjonalnego" ktoy o dziwo tez mial D90 jedynie mial lampe dodatkowo, obiektyw takze kicior Juz sie nie moge doczekac kiedy zobacze co on splodzi hehe.
    Co do mlodych to wielkiego entuzjazmu nie bylo jak zdjecia pokazywalem ale wcale sie tego nie spodziewalem... ot dodatkowa pamiatka dla nich a dla mnie male cwiczonko i przyznaje ze nie jest lekko. Wrzucam jeszcze jakies niedobitki moze akurat bedzie fota miesiaca

13
    14
    15
    16

Domyślnie

aaaaa skasuj te kwiatki (15) zaraz poleci lawina komentarzy
    sporo gratów

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów