Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Wątek: Bez Tytulu

Post Bez Tytulu

ND200, 105 2.8 + PN11 & bellows; 70-300 4.5VR
    Edyta
    jestem na FB judith manson

Domyślnie

Podoba mi się ten kadr, za swoją prostotę, ale też należy się słowo uznania za uniknięcie co najmniej dwóch błędów, które laik pewnie by popełnił - udało Ci się utrzymać ostrość na ścianie na pierwszym planie, i dobrze zapanowałas nad światłem - mimo teoretycznie wysokiej rozpiętości nie ma ani przepaleń, ani smolistych czerni bez detali. Niby są to sprawy stricte techniczne, ale sprawiają, że się dobrze patrzy na to zdjęcie.
    Co do kolorów to się nie wypowiadam, wydaje mi się zbyt ciepło, ale może to wina monitora w pracy, nie ufam mu za grosz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez creep Zobacz posta
    Podoba mi się ten kadr, za swoją prostotę, ale też należy się słowo uznania za uniknięcie co najmniej dwóch błędów, które laik pewnie by popełnił - udało Ci się utrzymać ostrość na ścianie na pierwszym planie, i dobrze zapanowałas nad światłem - mimo teoretycznie wysokiej rozpiętości nie ma ani przepaleń, ani smolistych czerni bez detali. Niby są to sprawy stricte techniczne, ale sprawiają, że się dobrze patrzy na to zdjęcie.
    Co do kolorów to się nie wypowiadam, wydaje mi się zbyt ciepło, ale może to wina monitora w pracy, nie ufam mu za grosz
    Też tak uważam. Jest mi dużo za ciepło.

Temat, ujęcie oraz kadr ładnie pokazałeś.
    Umysł ludzki jest jak spadochron, użyteczny jest tylko wtedy gdy jest otwarty.

Domyślnie

Fajne! Czyżby Sigma 10-20 w akcji?

Pozdr.
    Nikon System

Domyślnie

Co znaczy kobieca delikatność !
    Podoba się.

Pzdr.
    D700 + N24-70 + N80-200D ED + N70-300VR, SB-900

Domyślnie

jeszcze jedno, troche z innej bajki.
    zdejme z pierwszego ciut czerwieni, faktycznie za cieplo.
    byc moze temu tez by sie troche korekty przydalo.

ND200, 105 2.8 + PN11 & bellows; 70-300 4.5VR
    Edyta
    jestem na FB judith manson

Domyślnie

Jedynka bardzo fajna, zapewne było ciepło więc to mi nie przeszkadza
    Moja galeria: www.darko.cal.pl, zapraszam na FB

Domyślnie

2 też fajna.
    Umysł ludzki jest jak spadochron, użyteczny jest tylko wtedy gdy jest otwarty.

Domyślnie

Jedynka wymiata super aż chciało by się tam być w tej chwili.
    || D750 + MB-D16 || D300s + MB-D10 || D80 + MB-D80 || F601 || N50mm f1.8 || S85 f1.4 || T12-24 f4 || N17-55 f2.8 || N24-120 f4 || S70-200mm f2.8 || SB910 || SD9 || S PZ42x ||

Domyślnie

creep świetnie podsumował 1. z wyjątkiem uwagi o kolorze, podpisuję się w całej rozciągłości - świetnie wyszło. Nie wydaje mi się wcale by było za ciepło, być może odrobinę za dużo czerwieni ale wiem, że w tym słońcu i takie kamienie bywają. Zwróćcie uwagę na pasek światła na 1. planie po prawej - jest prawie biały. Dwójka też niezła, choć mniej ciekawa.
    A new shit has come to light...

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów