Szukaj
...półtora godziny, Ty się nudzisz chybaFajnie wyszło.
widzę ze kolega nie ma co z czasem zrobić, siedzi i smazy matrycęładnie to wyszło dół przy tym czytelny i doświetlony - fajna fota
![]()
Niebo ślicznie wyszło, budynek trochę psuje efekt. Całość bardzo ładna.
Umysł ludzki jest jak spadochron, użyteczny jest tylko wtedy gdy jest otwarty.
Jakoś do mnie gada to zdjęcie.
Szacun za komarowe boje![]()
A mi sie podoba. Bardzo fajnie wyszlo. Ogolnie lubie takie gwiazdziste eksperymenty. Ale druty odchodzace od transformatora zdecydowanie bym wystemplowal.
Fuji S5Pro / F801 / Reflecta / N16-85VR / N50f1.4G / T70-300 / S24-70HF / H50f2 / Benro A-198n6 / Triopo B3 /
Pozdrawiam, Krzysiek.
Dlatego nie pasuja mi druty, bo gdybys nie napisal ze to transformator, to za chiny bym na to nie wpadl.
Dla mnie to jest po prostu wiezyczka.
A przy odrobinie wyobrazni wiezyczka, baszta zamkupod nierealnie i nieziemsko rozgwiezdzonym niebem.
Wzrok fajnie bladzi po tych smugach gwiazd, podaza za nimi, potem schodzi w dol na ta budowle, fajnie.
Potem znowu wedruje w gore na chwile na gwiazdy, zanim zacznie dalsza wedrowke po kadrze...ale zachaczam po drodze niepotrzebnie o druty.
Takze, bardzo fajne zdjecie, mozna by je dopiescic "oddrutowujac".
Fuji S5Pro / F801 / Reflecta / N16-85VR / N50f1.4G / T70-300 / S24-70HF / H50f2 / Benro A-198n6 / Triopo B3 /
Pozdrawiam, Krzysiek.
Tu, w zachodniej części Polski jest takich "wieżowatytch" stacji transformatorowych sporo. Są to jak sądzę pozostałości niemieckiej przedwojennej myśli technicznej znakomicie służące do dziś. Ta na zdjęciu jest czysto niemiecka bo stoi na niemieckim polu kilka kilometrów za granicą.![]()
LED ZEPPELIN
Skontaktuj się z nami