Close

Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie Bliźniaczki - Wiki & Gabi

Przedstawiam wam kilka klatek z malej sesyjki dwóch uroczych bliźniaczek, Wiktorii i Gabrysi. Podziwiam rodziców bo ciężko za nimi nadążyć. Dwa małe wulkany energii, wciśniecie migawki w momencie gdy obie były w kadrze i w miarę patrzyły w moją stronę graniczyło z cudem. Mam nadzieję że przypadną wam do gustu. Liczę na Wasze opinie i komentarze.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

bonus

enjoy...
    DX + N50/1,4 + N35/1,8 + Di622 mkII + YN460 II

Domyślnie

moim faworytem są dwa ząbki na 3, ale też ciekawy jestem lepszej kompozycji z kluczykami jak w 4 oryginalne gryzaczki
    Czas jest ludożercą, więc staram się nie mieć go za dużo.

Domyślnie

Dzięki camaxtli85, niestety nie mam lepszego kadru z kluczykami, dziewczynki wytrwały w tej pozycji aż sekundę
    może ktoś jeszcze coś napisze?

Domyślnie

Ogólnie przyjemne i pozytywne.Jedyna rzecz jaka mi przeszkadza,to na niektórych zdjęciach kolor oczu jest przesadzony i białka są niebieskie.

Domyślnie

Dzięki CathyNoo, co do białek masz racje, dopiero teraz to zauważyłem, sa zbyt niebieskie, nie wiem czy to jakieś odbicie czy BB, skóra wydaje się mieć poprawny kolor, popracuję nad tym, wrzucę jeszcze jedno B&W

Domyślnie

Bardzo fajne, cz/b najbardziej mi podchodzi. Ale oczka to zrobileś im a'la "Zmierzch".

Uprawnienia umieszczania postów