Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 22

Domyślnie 3 modelki + EF muza by [ Hanibal ]

Witam serdecznie Wszystkich Użytkowników.

Dzis zaczniemy z kompletnie innej beczki. Jak ostatnio zwrocono mi uwage na PRV. Nagonka na Hanibala została rozpoczęta..
    "OPEN SEASON TO SHOOT HANIBAL"
    Razem z moim ziomem postanowilismy odpowiedziec w troszke inny sposób niz zazwyczaj.
    i z tej okazji mamy zaszczyt zaprezentować utwór dotyczący zarzutów przedstawianych na forum i nie tylko.
    EF czyli człowiek ktory napisał rymy do w/w utwóru jest tu:

kawałek kierowany do wszystkich tych ktorzy zamiast robic siedza i " hejtuja " przez net.
    i nie chodzi tu o znoszenie krytyki...
    odpowiedz i przekaz jest prosty.

link do utworu jest tu:
    UWAGA:!!! utwor przeznaczony jest dla osob powyzej 18-tego roku zycia.
    zawiera niecenzuralne wyrazy
    proponuje ogladnac cały film

http://www.youtube.com/watch?v=dal5gb3MOQw

a zeby nie bylo offtopu to:

ostatnio miałem zamowienie komercyjne 3 uroczych kobiet ( lat powyzej 30-tu )

przedstawiam 3 zdjecia z sesji.
    reszta jako całosciowy set niedługo.

2.

3.

4.
    Ostatnio edytowane przez hanibal ; 29-06-2011 o 18:42
    www.facebook.com/kpaprocki
    || D3 x2 || 14-24 2.8 || 24-70 2.8 || 70-200 2.8 || 16 2.8 fisheye || 24 1.4 || 50 1.4 || 85 1.4 || Apple system || cała masa dodatków.

Domyślnie

tak zdecydowanie ulubione.. ale tylko w w seriach portretowych
    ostatnio nawet przeprosilem sie z 14-24
    www.facebook.com/kpaprocki
    || D3 x2 || 14-24 2.8 || 24-70 2.8 || 70-200 2.8 || 16 2.8 fisheye || 24 1.4 || 50 1.4 || 85 1.4 || Apple system || cała masa dodatków.

Domyślnie

to szacun, ja na swoje 70-200 patrze spod byka i ostatnio tylko s85 mi lezy do fajs-szotow

Domyślnie

Tylko 3, jak dla mnie, reszta bez szału, jak na Ciebie.
    Na dwójce, wydaje mi się, że taka poza podkreśla 'krągłości' modelki i cięcie na włosach, jak dla mnie - za mało zdecydowane.

P.s. Twoje zdjęcia to, moim zdaniem, bardzo wysoka półka (odnosząc się do tego forum), nawet czołówka zdjęć typowo "modelarskich", szkoda tylko hanibal, że te odsłony wątku mogą być podyktowane nieuchronnym nastąpieniem tej pyskówki, a nie chęcią obejrzenia zdjęć, ludzie spodziewają się tego... Naprawdę szkoda. Imo: więcej zdjęć, mniej zbędnej polemiki, zdjęcia się same obronią, no albo nie...

Pozdrawiam.

Domyślnie

jak zawsze piękny bokeh ,3 naj naj.Lubię twoję portrety.
    Puszka300D90isłoiki.......

Domyślnie

No cóż..... Muzyczka taka jak 90% polskiego pseudo rapo-hip-hopu. Żenująca czyli.

Zdjęcia, jak zwykle. Takie same jak każde inne w Twoim wykonaniu. Nie mówię czy dobre czy złe. Po prostu takie same

Domyślnie

W tym wątku jedynie podoba mi się zdjęcie 4.
    Ostatnio edytowane przez swider ; 30-06-2011 o 14:51 Powód: OT

Domyślnie

żeby nie było OT
    1. konwersja dobiła to zdjęcie - i kadrowanie troche niechlujne wg mnie - za dużo prawej strony a za mało lewej - prosi się o symetryczne kadrowanie, po za tym napis na koszulce/bluzie - albo cały albo wcale - znowu wg mnie niechlujne kadrowanie
    2.ok - taki standardowy na Twoim niezmiennym poziomie strzał i obróbka
    3. porazka - ułozenie dłoni palców - miało sugerowac delikatnosc - wyszło sztywno i nienaturalnie w połączeniu z mimiką - dla mnie z powodu na powyższe kosz - pokazałes dziewczyne niekorzystnie
    4. to jedyne zdjęcie z pokazanych które się bardzo broni ze względu na kadr, mimikę i obróbke - drobna uwaga - cos nieciekawego dzieje sie na krawędzi dłoni - palców - obwódka ?? - pewnie efekt obróbki.
    Tyle mojego - krytykę można przyjmowac lub nie - ale to juz sprawa autora

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Pelo Zobacz posta
    żeby nie było OT
    1. konwersja dobiła to zdjęcie - i kadrowanie troche niechlujne wg mnie - za dużo prawej strony a za mało lewej - prosi się o symetryczne kadrowanie, po za tym napis na koszulce/bluzie - albo cały albo wcale - znowu wg mnie niechlujne kadrowanie
    2.ok - taki standardowy na Twoim niezmiennym poziomie strzał i obróbka
    3. porazka - ułozenie dłoni palców - miało sugerowac delikatnosc - wyszło sztywno i nienaturalnie w połączeniu z mimiką - dla mnie z powodu na powyższe kosz - pokazałes dziewczyne niekorzystnie
    4. to jedyne zdjęcie z pokazanych które się bardzo broni ze względu na kadr, mimikę i obróbke - drobna uwaga - cos nieciekawego dzieje sie na krawędzi dłoni - palców - obwódka ?? - pewnie efekt obróbki.
    Tyle mojego - krytykę można przyjmowac lub nie - ale to juz sprawa autora
    A ja mogę się tylko pod to podpisać, bo moje odczucia są niemal identyczne

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów