Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 24

Wątek: Starorzecze..

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez maniak666 Zobacz posta
    Spokojnie tu, normalnie, cicho... Bez fajerwerkow. Ale czy o owe fajerwerki zawsze chodzi? Normalnosc tez trzeba umiec pokazac- a tu jak najbardziej jest normalnie. Czy mialo porywac- nie chyba nie o to Andrzejowi chodzi, i to nie tylko tutaj, ale w ogole w calej zabawie...

No ale zeby nie bylo ze nic nie zaskakuje- no rama jakas taka normalna Znaczy sie i w ramach tez mozna normalnie
    Uważam jak powyżej. Żałuję trochę że tak mało zwykłych i naturalnie obrobionych fotografii ukazuję się. Przyznam że mam już pomału dosyć cukierkowych kolorów, katastroficznych chmur i przesadzonych do obrzydzenia saturacji.
    Chwilami zastanawiam się czy zawodzi moja percepcja do spółki z monitorem czy autorzy zatracają powoli kontakt z rzeczywistością. Podoba mi się Andrzeju Twój widoczek. Chyba będę musiał się wybrać kiedyś na Podlasie.
    Pozdrawiam.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez krzysztofz24 Zobacz posta
    Jakos sam widoczek mi sie po prostu podoba. Taki podlaski klasyk i typowo polski krajobraz. Oczywiscie mozna by troche pomarudzic ze swiatlo mogloby byc cieplejsze, zlota godzina, te sprawy. Ale ogolnie jest przyjemnie i tak lekko leniwie...
    No zgodze sie
    K5 + S10-20 + 40/2.8 Ltd + 70/2.4 Ltd + 15/4 Ltd + T70-200/2.8 + Lee Filters
    http://bartekkw.deviantart.com/
    "Dwanaście świetnych fotografii każdego roku to wspaniały plon" Ansel Adams

Domyślnie

no dla mnie kadr dziwny, bo:
    pierwszy plan czyli wprowadzenie- nie wiem co nim tu jest, mamy 2 plotki, mamy bramke, jest slupek w wodzie i co najbardziej mi sie nie widzi, kawal kwadratowego bloku betonu, ktory naprawde mi tu nie pasuje
    po mojemu, pominalbym to wszystko i poszedl za bramke, nad wode i skadrowlbym tylko domek z laskiem i wode z szuwarami przy brzegu .
    ale to tylko moja wizja, a na dodatek ja sie nie znam, wiec nie brac tego sobie do serca,
    nie kupuje tego miejsca w tej postaci

Domyślnie

Chciałbym umieć patrzeć na otaczające mnie "zwyczajne" tereny tak jak Ty.
    Chociaż, żeby nie było zbyt słodko, to mi też kadr trochę nie pasuje - od 1/3 w prawo jest dużo różnych obiektów, podczas gdy lewa strona jest - w porównaniu - prawie pusta. Mam odczucie pewnej nierównowagi.

Domyślnie

Mnie się podoba bez żadnych zmian - piękne Podlasie !

Pzdr.
    D700 + N24-70 + N80-200D ED + N70-300VR, SB-900

Domyślnie

Kadr dla mnie jest ok. Pasuje mi linia: płot - ruiny mostu - dom z drzewem przecięta linią wody. Kolory eleganckie, światło obronione, jest dobrze.
    LED ZEPPELIN

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez borregaard Zobacz posta
    ...Biebrzy wiosną czyli na Podlasiu bez zmian,bez chmur i pora nie ta.....
    Takie już jest, szare, te nasze Podlasie. Ale ładne

Talking

Bardzo fajne ciacho do smakowania i absolutnie nie jest przesłodzone.

Kompozycja podoba mi się, kadr również; piękny i leniwy polski krajobraz. Barwy i kontrast jak najbardziej na tak. Takie sielskie i swojskie. Bardzo przyjemnie się ogląda.

Gratulacje.

Uważam, że znalazłeś na tyle ciekawe miejsce, iż warto tu bywać w różnych porach roku, dnia i focić przy różnym światełku i różnych ujęciach. Na pewno warto.
    Umysł ludzki jest jak spadochron, użyteczny jest tylko wtedy gdy jest otwarty.

Domyślnie

A ja powiem, ze lubie takie 'naturszczykowe' foty...nawet jak niekoniecznie zrobione przy optymalnym swietle.... ale do diaska, czy zawsze widzimy swiat w ladnym swietle?

Domyślnie

Chyba będę musiał się wybrać kiedyś na Podlasie.
    Zen,koniecznie...
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów