Close

Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Wątek: "Zuchwałek"

Oszczędny w słowach Awatar mike555
    Miasto
    dolnośląskie

Domyślnie "Zuchwałek"

Pierwszy dzień dnia wolnego zaowocował walką ptaków w parku. Niestety – korona drzew uniemożliwiła bliższy kontakt wzrokowy z zainteresowanymi. Ale chwilę ‘przed’ pozował mi ten jegomość (nie znam niestety jego nazwy, czyżby z rodziny pokrzewkowatych?).

pozdrawiam, mike
    "Inspiracja istnieje, ale musi zastać cię przy pracy."

Domyślnie

znów se ktoś jaja robi...

aha - zdjęcia kiepskie
    Z8 + różne klamoty

Domyślnie Re: "Zuchwałek"

Czemu kiepskie?
    A za morze się nie wybrała...

Domyślnie

Jeżeli chodzi o gatunek jest to Betula pendula, ale w ręku nie trzymałem i pewności nie mam.

Oszczędny w słowach Awatar mike555
    Miasto
    dolnośląskie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Majek Zobacz posta
    Czemu kiepskie?
    A za morze się nie wybrała...
    No tak... dzięki
    A co do foty, to pewnie w tle za dużo się*dzieje ale na to na ten moment nie mogłem za wiele poradzić
    pozdrawiam, mike
    "Inspiracja istnieje, ale musi zastać cię przy pracy."

Domyślnie

na tamten moment była jeszcze jedna możliwość - skasować takie fotki zaraz po zrobieniu i zostawić miejsce na karcie na coś lepszego
    Z8 + różne klamoty

Domyślnie

Kolega wyraził swoją opinię na początku, więc ta złośliwość była już zupełnie niepotrzebna.
    Ostatnio edytowane przez NeXuS ; 27-06-2011 o 15:01 Powód: wywaliłem cytat bo niepotrzebny

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez micwn Zobacz posta
    na tamten moment była jeszcze jedna możliwość - skasować takie fotki zaraz po zrobieniu i zostawić miejsce na karcie na coś lepszego
    tak jak np. to: http://www.forum.nikoniarze.pl/showthread.php?t=98702
    D7100 D750 , N70-300VR, N35 1.8, Di622 II, T150-600g1, n50/1.4, 2xYN685+622tx, N24/1.8, N18-35, N85/1.8 + klamoty lol ...mala galeria flickr

Domyślnie

Kolego lortek, Widzę że zadałeś sobie mnóstwo trudu żeby pokazać moje gnioty. Jak widać to chyba nawet pierwsze na tym forum, zaraz po rejestracji. Po co było szukać aż tak głęboko, ostatnie też nie wiele lepsze. mike555 nie pisałem tego cynicznie tylko w dobrej wierze, a dlaczego - bo sam przez to przechodzę kiedy przeglądam zdjęcia jeszcze w puszcze, zanim wrzucę do kompa. Są kadry nad którymi szkoda się pochylać i próbować wyciskać jakieś soki. Może oschle to zabrzmiało ale w zamyśle miało pomóc. Jeśli Cię uraziłem a nie pomogłem to Przepraszam!
    POZDRAWIAM!
    Z8 + różne klamoty

Uprawnienia umieszczania postów