Close

Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 40

Wątek: Mt. Merapi

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

No dobra - doczytałem że się silisz na obiektywizm Ale z tym Adamsem to przesadziłeś...no ale ja juz po 4 piwach jestem

Jednakowoż popieram Andrzeja i w zachwyt nie popadam
    K5 + S10-20 + 40/2.8 Ltd + 70/2.4 Ltd + 15/4 Ltd + T70-200/2.8 + Lee Filters
    http://bartekkw.deviantart.com/
    "Dwanaście świetnych fotografii każdego roku to wspaniały plon" Ansel Adams

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Bartekkw Zobacz posta
    No dobra - doczytałem że się silisz na obiektywizm Ale z tym Adamsem to przesadziłeś...no ale ja juz po 4 piwach jestem

Jednakowoż popieram Anrdzeja i w zachwyt nie popadam
    No to znów mała uwaga - nigdzie nie napisałem o swoim rzekomym zachwycie.

Ale - piwo, mówisz...
    Twoje zdrowie zatem.
    Snoblesse oblige:
    | buskonostalgicznie.pl | wpkx.pl | psioniczni.pl |

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez wpkx Zobacz posta
    Ale - piwo, mówisz...
    Twoje zdrowie zatem.
    Wojtku - piję 5-te i część (nie całe bo reszte Mżonce poświęce) wychylić mogę za Ciebie
    A o zachwycie to do Ciebie nie piłem
    K5 + S10-20 + 40/2.8 Ltd + 70/2.4 Ltd + 15/4 Ltd + T70-200/2.8 + Lee Filters
    http://bartekkw.deviantart.com/
    "Dwanaście świetnych fotografii każdego roku to wspaniały plon" Ansel Adams

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Bartekkw Zobacz posta
    Wojtku - piję 5-te i część (nie całe bo reszte Mżonce poświęce) wychylić mogę za Ciebie
    A o zachwycie to do Ciebie nie piłem
    Bartku... Jak tam sobie chcesz... Ale przecież my, łysi, powinniśmy się wspierać, nie zwalczać.
    Więc niech piwo - w tym przypadku - łagodzi obyczaje.

Konrad, Twoje zdrowie również, jako Autora... coby OT nie było.
    Snoblesse oblige:
    | buskonostalgicznie.pl | wpkx.pl | psioniczni.pl |

conik
    Gość

Domyślnie

czekajcie zaraz jeszcze jakiegos babola wykopie pal szesc foto...jest dyskusja

ps. zapraszam http://forum.nikoniarze.pl/showthrea...74#post2441574
    Ostatnio edytowane przez conik ; 28-06-2011 o 08:45

conik
    Gość

Domyślnie

[mode:sarkazmn] Oczami wyobrazni widze jak zapylasz po wulkanach z 50kg plecakiem z filtrami statywami i innymi szpejami na przerozne okazje...a zapomnialem o drugim plecaku z codziennymi szpejami

"stosowane obecnie jeszcze tego nie potrafią"
    i chwala im za to...miedzy innymi dlatego przesiadlem sie z Lek canona na nikkory bo imo maja wiecej wad optycznych ktore przekladaja sie na zupelnie inna plastyke...np 20-35/2.8D byl celowo przeze mnie wybrany mimo ze mialem i 14-24 i 17-35 dlaczego? ano dlateeeeeego
    Ostatnio edytowane przez conik ; 28-06-2011 o 11:18

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez conik Zobacz posta
    [mode:sarkazmn] Oczami wyobrazni widze jak zapylasz po wulkanach z 50kg plecakiem z filtrami statywami i innymi szpejami na przerozne okazje...a zapomnialem o drugim plecaku z codziennymi szpejami
    I po co ten wysilony sarkazm? Znasz (czy ktoś zna?) kogoś takiego, komu na jednym wypadzie potrzebne są wszystkie posiadane fotobambetle? Mój w pełni wyekwipowany plecak i statyw ważą ok. 7 kilogramów. Nie łażę tak daleko by resztę z podanych przez Ciebie 50 kilo zajmowały kanapki i flacha z piciem. Nie potrzebuję również śpiwora, namiotu, kuchenki, garów parasola i zestawu do manicure...

Cytat Zamieszczone przez conik Zobacz posta
    "stosowane obecnie jeszcze tego nie potrafią"
    i chwala im za to...miedzy innymi dlatego przesiadlem sie z Lek canona na nikkory bo imo maja wiecej wad optycznych ktore przekladaja sie na zupelnie inna plastyke...np 20-35/2.8D byl celowo przeze mnie wybrany mimo ze mialem i 14-24 i 17-35 dlaczego? ano dlateeeeeego
    Różnego rodzaju wady niektórym się podobają, innym (większości) nie. Nie dotyczy to jedynie fotografii.
    LED ZEPPELIN

Gaduła Awatar matys
    Miasto
    szczecin / chesterfield

Domyślnie

conik

nie wdając się w zbędną dyskusję, czy zdjęcie jest poprawne, czy też nie
    (bo jak widać jedni oceniają pod kątem poprawności a inni pod kątem czy im się podoba)
    uważam, że zdjęcie jest bardzo ciekawe i ma wyraz artystyczny. Bardzo fajnie wyszło. Jestem za...

Trudno mi jako amatorowi uwierzyć, że przepały były rolą przypadku.
    Tak trochę z innej beczki spytam, jak się do tego wszystkiego mają zdjęcia(portrety) Hkey i Lkey.
    Przecież to też pewien wyraz artystyczny jak dla mnie, a nie błąd pomiaru....

Jeżeli się mylę, przepraszam.....
    .

Domyślnie

Blik, przepał... i co z tego? Zdjęcie jest świetne. Kolejne plany prowadzą wzrok aż ku wulkanowi, perspektywa powietrzna prawie jak w kreskówce Tonacja zdjęcia też oddaje duszny klimat. Podoba mi się.

Jędrzej Gadziński Awatar jendryn
    Miasto
    Frankfurt am Main

Domyślnie

Świetne zdjęcie, poszedłbym o ok 0,5 EV niżej, ale pomimo światła prosto w szkło wyszło świetnie!
    D700 16,17-35,35

Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234

Uprawnienia umieszczania postów