na allegro można zakupić za (chyba) 85 złociszy tyż orginał, tak czy siak ździerstwo ale nie 119hihi
Szukaj
na allegro można zakupić za (chyba) 85 złociszy tyż orginał, tak czy siak ździerstwo ale nie 119hihi
"PRASŁOWIAŃSKA GRUSZA, KRYJE W SWYCH KONARACH PLEBEJSKIEGO UCIEKINIERA"
po co szukać na allegrowww.imfoto.pl - hesja ma tanio i pewnie
Jak mu do przyszłego miesiąca się nie rozejdą to kupię.
Hmm zajrzałem, ale cena pt. "zadzwoń" mnie nie rajcuje, najzwyczajniej w świecie lubię widzieć cenę niż wydzwaniać po niątak czy siak pywnie tyż nie mało sobie życzą +koszty przesyłki
ja mam jedynie nagraną sekwencję, przymierzałem się nawet do produkcji - ale jak zobaczyłem ile kosztują importowane to sobie podarowałem. Wystarczy kupić
dowolny pilot uniwersalny i wklepać kod dla Sanyo. Ciekaw jestem czy byli by chętni na piloty za 50 zł, bo za tyle mógłbym je puszczać? Sprawdziłem to na F65 i D70. Działa na 100%.
[ Dodano: Pią Cze 17, 2005 10:37 am ]
[ Dodano: Pią Cze 17, 2005 10:38 am ]
Dla pilota uniwersalnego UET-606 wklepujemy 182 (Sanyo)
A ja dziś przyinwestowałem w uniwersalny pilot za 25 zyla, wklepałem kod który podał kolega madamips i śmiga aż miło. Muczos gracjas sinior
![]()
zawsze do usług![]()
A mi się udało (F75) wyzwolić migawkę za pomocą klawisza POWER pilota uniwersalnego UNIMAK firmy Elmak(kod 1073). Według ich wyszukiwarki na pewno niektóre telewizory sony miały taką konfigurację klawiszy. Niestety pilot elmaku jest dosyć spory. Mają też pilota zamiennego ustawionego tylko na ten kod ale jest on niewiele mniejszy chociaż(ale przynajmniej tańszy bo kosztuje ok 39 zł).
zakończyłem prace na prototypem, przedszedł testy pomyślnie. W przeciągu 2 tyg powinna się ukazać moja oferta na allegrodla forumowiczów zniżki
Mój pilocik będzie wielkości breloczka do kluczy, bardzo poręczny. Pracuję nad nowymi zastosowaniami - obecnie wyzwalanie podczas pojawienia się ruchu w kadrze obiektywu. Pozdrawiam
[ Dodano: Wto Cze 28, 2005 3:03 pm ]
Dla ludzi, którzy nie będą chcieli zainwestować - podpowiedź:
w uniwersalnych pilotach działa przycisk Power i cyfry nieparzyste.![]()
W uniwersalnych pilotach działa róznie - zależności na jakich układach działa. Nie zdażyło mi się jeszcze, żeby uniwersalny nie działał z d70 (a to oznacza róznież współpracę z innymi nikonami "na pilota"). Temat był poruszany wielokrotnie - były podawane kody i przykładowe piloty uniwersalne.
Pozdrawiam
Jest jeszcze inny sposób. Wystarczy komórka z IRDą. Wgrać program pilota w aplikacje i jazda:P
![]()
![]()
Nikony i Nikkorki
http://www.szymonswierczyk.com/
Skontaktuj się z nami