Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 27

Domyślnie Pilot do F75, F65

Witam po raz pierwszy!
    Kiedyś udało mi się zrobić zdalnego pilota przez kabel do Coolpixa. Teraz próbuję wymyślić coś takiego do F75. Czy ktoś próbował juz coś takiego zrobić? Czy bawił się ktoś z F75 i pilotami od sprzętu TV, i czy któryś pilot zadziałał? A moze ktoś wie w jakim protokole pracuje nikon? Moze jakieś podpowiedzi, linki....

Witek
    SB-800

Domyślnie

Jak już zrobisz to podaj przepis
    Pojawiam się i znikam...

Domyślnie

A nie prościej dedykowany kupić?

http://www.sklepfotograficzny.pl/sklep.foto/prod16/
    Pozdrawiam
    NIKON F100 / MB15 / TOKINA 28-80 2.8 AT-X PRO / METZ 54 MZ 3 / LOWEPRO NOVA 3 AW / MF 680 B / MF 234 RC

Domyślnie

Wiem, że prościej Nie zauważyłeś "zielonej mordy"?

[ Dodano: Sob 28 Maj, 2005 ]
    Poza tym Hesja ma taniej http://www.imfoto.pl/index.php?zaw=1...ia=31&_filtr=0
    Pojawiam się i znikam...

Domyślnie

zapomniałem o HESJI dokładnie tak...
    prościej to do WICY było
    Pozdrawiam
    NIKON F100 / MB15 / TOKINA 28-80 2.8 AT-X PRO / METZ 54 MZ 3 / LOWEPRO NOVA 3 AW / MF 680 B / MF 234 RC

Domyślnie

aha
    Pojawiam się i znikam...

Domyślnie

A czy zawsze trzeba iść na łatwiznę??
    Gdy ustalę już protokół transmisji pilot będzie mnie kosztował 10zł. Poza tym można w nim zastosować coś więcej niż guzik - np. układy czasowe, czujnik ruchu etc...
    SB-800

Domyślnie

jak by się udało faktycznie takim kosztem jak piszesz to byłbym wdzięczny za przepis

Domyślnie

Sorki... faktycznie pominąłem koszty duperelek, które już mam jak choćby płytka, wyrawiacz, lutownica, cyna, etc. Uwzględniając powyższe - faktycznie lepiej kupić oryginał.
    SB-800

Domyślnie

Mam oryginał i cena 119 zł za taki plastikowy prztyczek, to rozbój. Drugi raz na pewno bym nie kupił.

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów