Close

Strona 3 z 5 PierwszyPierwszy 12345 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 47

Wątek: Przed burzą...

Domyślnie

Dwójka kadrowo wg. mnie bardziej klasycznie przez co łatwiej wpada w oczy, natomiast jedynka mi się bardziej podoba przez ten właśnie z lekka niedopowiedziany charakter + najlepsza ze wszystkich gra nieba...
    D90 + NIKKOR + SIGMA + TOKINA + FILTRY + STATYW + PILOT/WĘŻYK + KOMP + PROGRAMY + SAMOZAPARCIE

Domyślnie

Jedynka rewelacja. Wulkan pełen energii i emocji. Jedno z najbardziej dynamicznych zdjęć krajobrazowych jakie widziałem. Gratuluję!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jchyra Zobacz posta
    Jedynka rewelacja. Wulkan pełen energii i emocji. Jedno z najbardziej dynamicznych zdjęć krajobrazowych jakie widziałem. Gratuluję!

dzięki Jarku, z Twojej klawiatury takie słowa to zaszczyt

Domyślnie

Wszystkie bardzo ładne. 1 bardzo dynamiczna i groźna, wybieram ją. 2 też śliczna a 3 jest wdzięczna.
    Umysł ludzki jest jak spadochron, użyteczny jest tylko wtedy gdy jest otwarty.

maniak666
    Gość

Domyślnie

Nie lubię jak wrzucasz set- bo zawsze mam dylemat, które bardziej mi się widzi.
    Tutaj oba tytułowe łeb w łeb idą w moim własnym rankingu

Domyślnie

Oba świetne, bonus przyjemny.
    A new shit has come to light...

Domyślnie

Jedynka - bez dwóch zdań dla mnie . Coś niesamowitego się trafiło na niebiesiech ...!
    NIKON

Gaduła
    Miasto
    Kamieniec Ząbkowicki

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez NBA Zobacz posta
    widziałbym na 2 niebo w momencie 1...
    Też tak to widzę, choć nie zmienia to faktu, że obydwa zdjęcia są świetne.
    D610 | N 16-35 VR | N 85/1.8D | T 90/2.8 Di | T 70-300 VC || D70s | N 18-70/3.5-4.5

Domyślnie

Na 1 bardzo mi się podoba złapanie momentu chmur , jak układają się ku środkowi .
    Lecz czy tylko ja to widzę na 1 w l.g.r i w 2 lewym górnym rogu jakieś straszny paproch ?
    Ostatnio edytowane przez brylek ; 26-06-2011 o 22:28

Domyślnie

makabra
    dwa pierwsze kadry, sa super, warunki jakie dostales i jak je wykorzystales, mowia wystarczajaco

Strona 3 z 5 PierwszyPierwszy 12345 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów