Dwójka kadrowo wg. mnie bardziej klasycznie przez co łatwiej wpada w oczy, natomiast jedynka mi się bardziej podoba przez ten właśnie z lekka niedopowiedziany charakter + najlepsza ze wszystkich gra nieba...![]()
Szukaj
Dwójka kadrowo wg. mnie bardziej klasycznie przez co łatwiej wpada w oczy, natomiast jedynka mi się bardziej podoba przez ten właśnie z lekka niedopowiedziany charakter + najlepsza ze wszystkich gra nieba...![]()
D90 + NIKKOR + SIGMA + TOKINA + FILTRY + STATYW + PILOT/WĘŻYK + KOMP + PROGRAMY + SAMOZAPARCIE
Jedynka rewelacja. Wulkan pełen energii i emocji. Jedno z najbardziej dynamicznych zdjęć krajobrazowych jakie widziałem. Gratuluję!
Wszystkie bardzo ładne. 1 bardzo dynamiczna i groźna, wybieram ją. 2 też śliczna a 3 jest wdzięczna.
Umysł ludzki jest jak spadochron, użyteczny jest tylko wtedy gdy jest otwarty.
Nie lubię jak wrzucasz set- bo zawsze mam dylemat, które bardziej mi się widzi.
Tutaj oba tytułowe łeb w łeb idą w moim własnym rankingu![]()
Oba świetne, bonus przyjemny.
A new shit has come to light...
Jedynka - bez dwóch zdań dla mnie . Coś niesamowitego się trafiło na niebiesiech ...!
NIKON
Na 1 bardzo mi się podoba złapanie momentu chmur , jak układają się ku środkowi .
Lecz czy tylko ja to widzę na 1 w l.g.r i w 2 lewym górnym rogu jakieś straszny paproch ?
Ostatnio edytowane przez brylek ; 26-06-2011 o 22:28
makabra
dwa pierwsze kadry, sa super, warunki jakie dostales i jak je wykorzystales, mowia wystarczajaco
Skontaktuj się z nami