Close

Pokaż wyniki od 1 do 4 z 4

Domyślnie Warsaw Zombie Walk 2011

Kilka luźnych fotek zrobionych podczas marszu, raczej portretowo niz reportażowo, w dodatku pogoda fatalna, co chwile padało no i nie przygotowany byłem zupełnie, przy sobie miałem jedynie obiektyw 50 1.2, żadnych zoomów, niestety. Nie mniej jednak, jak co roku było genialnie, a poniżej kadry które mam nadzieję w chociaż małym stopniu oddadzą klimat jaki panował w trakcie tego eventu

1. Kapłanka

2. Czarne stopy, czerwone dłonie

3. Skwarek

4. Gothic Zombie Princess

5. Co mi siedzi w głowie

6. 28 dni później

7. Oko na zaworek

8. Grrrblghhhh

9. Panama zombie

10. Blind fury

oraz na koniec gość, który był totalnie nieustraszony i ma mój absolutny i wieczny rispekt:

11. Mistrz reportażu

Mam nadzieję, że mimo wszystko coś tam się komuś spodoba albo przynamniej uda mi się troszkę rozpromować tę genialną imprezę.

Domyślnie

Pokazałeś to w taki sposób, że przewinąłem w górę i jeszcze raz i jeszcze raz i jeszcze raz...
    Do mnie dotarło i spodobało mi się!
    D90 | N35 | S10-20
    <a href="https://www.facebook.com/manonthewhiteline">Man on the White Line</a>

Domyślnie

a to ostatnie to... żart? hm.. słabo...wyszedł

Domyślnie

Dzięki Borbet!

@jarvik Ke? Jaki żart? Bardzo mi się spodobał ten starszy Pan, który zupełnie niewzruszony, pośród hordy zombie filmował sobie w najlepsze.
    Do żartów mamy tu osobny dział, może sobie poszukaj, zamiast doszukiwać się kpin ze starszych ludzi w moich zdjęciach, z łaski swojej

Uprawnienia umieszczania postów