Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Wątek: Kumple

Domyślnie Kumple

Witam,

kolejna fotka pod krytyke szanownych kolegow i kolezanek

pozdrawia
    zgAGA

Domyślnie

Dla mnie za dużo miejsca po obu stronach, można by się o BW pokusić.
    A tak na marginesie, to nie rozumiem po co smycz dla dzieci.
    Dyplomata to człowiek ,który powie ci spier... w taki sposób ,że będziesz czuł zachwyt przed zbliżającą się podróżą

Domyślnie

mnie sie podoba
    N i pare gratów

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez nimnull Zobacz posta
    Dla mnie za dużo miejsca po obu stronach, można by się o BW pokusić.
    A tak na marginesie, to nie rozumiem po co smycz dla dzieci.
    moze rzeczywiscie, dol usunelam, bo duzo asfaltu, a zielonosc tak mnie zachwycila, ze nie zastanowilam sie zeby ja tez przyciac... dlatego warto na forum czasem dodac, zeby ktos obiektywnym okiem spojrzal

a smycz dla corki znajomych, bo nad swoim Matim potrafie zapanowac, a Jaida srednio sie slucha nawet rodzicow co dopiero mnie, wiec nie chcialam miec jajecznicy na ulicy, majac dwojke dwulatkow pod opieka

dzieki za komentarz

ps. @ Piotrek 77 to chyba moj pierwszy pozytywny komentarz na forum! zapraszam na wodke!

Domyślnie

Kadr jest całkiem przyzwoity (a stosując sugestie kolegów będzie jeszcze lepszy) ale niestety widać dosyć forsowną obróbkę. Dzieci wyciągane z cieni, kolor skóry od różowego do białego co bardzo negatywnie wpływa na dobór tego zdjęcia.

p.s Jak widać na wódkę sobie nie zasłużyłem
    Ostatnio edytowane przez Rob123 ; 01-07-2011 o 22:36

Domyślnie

Ja proponuję to w takiej wersji:

Oczywiście zdjęcie autora i jeśli autor uważa wstawienie mojej wersji za naruszenie to proszę o usunięcie.
    Nie twierdzę, że moja wersja lepsza.
    Po prostu ja to zdjęcie tak widzę.
    Mariusz

Domyślnie

Autor(ka) zdjecia jest zaszczycony(a), ze ktos poswiecil czas na zabawy z tym pstrykiem, zwlaszcza, ze Kolega nie mial rawu jako material wyjsciowy

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Rob123 Zobacz posta
    Kadr jest całkiem przyzwoity (a stosując sugestie kolegów będzie jeszcze lepszy) ale niestety widać dosyć forsowną obróbkę. Dzieci wyciągane z cieni, kolor skóry od różowego do białego co bardzo negatywnie wpływa na dobór tego zdjęcia.

p.s Jak widać na wódkę sobie nie zasłużyłem
    Zgodze sie z obrobka, bo dzieci mocno w cieniu byly, przy obrobce jeszcze nie wiedzialam, ze jednak dodam na forum, wiec bylo na odwal sie byle na NK poszlo
    musze sie przylozyc nastepnym razem... i przyznam sie, ze mnie aureolka i szczegolnie kark Matiego mocno denerwuje...

w wolnej chwili jeszcze wroce do tego zdjecia, moze cos lepszego wyjdzie

ps. Pan Robert wodki nie pije, wiec nie zasluzyl... ale za konstruktywna krytyke zapraszam na irlandzkiego Baileys'a

Domyślnie

krytykować można wszystko - ale zdjęcie najzwyczajniej mnie sie podobało. Gdyby było idealne to niepotrzebnie wstawiane byłoby na forum. A technika to nie wszystko. Jednakże zauważyłem że nawet wytworni fotografowie (z kilkunastoletnim stażem) też obrywają. Po to jest forum by się czegoś nauczyć.
    N i pare gratów

Domyślnie

dla mnie gada .
    Puszka300D90isłoiki.......

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów