1.
Szukaj
1.
ladna modelina ciekawe okolicznosci przyrody tylko obrobka (twarz) ciut za mocna jak dla mnie no i nie jestem przekonany do tych skoszonych kadrow ale ... kazdy interpretuje po swojemuOgolnie fajne
Skośny kadr mi tu akurat dość pasuje. Twarz faktycznie delikatnie pojechana. Całość dość przyjemna w odbiorze i podoba mi się. Temat na czasie widzęW sobotę też pstrykałem nad jeziorem
Warunki oświetleniowo-pogodowe niestety dały nam się we znaki. Ale coś się wybierze.
D700/ S5Pro / N 80-200 f2.8 / N 85 f1.8 / S 8 f3.5 / T28-75 f2.8 / SB 900 / iMac27" / iMac 20" / iPad3
czyzby przelotne opady i 18C dalo sie rowniez we znaki?
Mi się bardzo podoba, chętnie sam popracowałbym nad tym zdjęciem. Kadrowo i w ogóle mnie tam wszystko pasuję.
Żeby tylkoNa przemian żarówa ze słońca albo gęste chmury, co światło uszykujesz pod kadr to od nowa ustawiaj i tak w kółko. Co wiatr zawiał modelka na zacumowanej łódce odpływała od brzegu. O atrakcjach pod tytułem upadająca lampa błyskowa ze statywem i softboxem już nie wspomnę ...
![]()
D700/ S5Pro / N 80-200 f2.8 / N 85 f1.8 / S 8 f3.5 / T28-75 f2.8 / SB 900 / iMac27" / iMac 20" / iPad3
Skontaktuj się z nami