Close

Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: M...

Domyślnie

ladna modelina ciekawe okolicznosci przyrody tylko obrobka (twarz) ciut za mocna jak dla mnie no i nie jestem przekonany do tych skoszonych kadrow ale ... kazdy interpretuje po swojemu Ogolnie fajne

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez norbibxl Zobacz posta
    ladna modelina ciekawe okolicznosci przyrody tylko obrobka (twarz) ciut za mocna jak dla mnie no i nie jestem przekonany do tych skoszonych kadrow ale ... kazdy interpretuje po swojemu Ogolnie fajne
    krotko zwiezle i na temat bez wylewania bezsensownych uwag co do zbyt mocnej obrobki trzeba bedzie poprawic troche za duzo na krzywych pomieszalem

Domyślnie

Skośny kadr mi tu akurat dość pasuje. Twarz faktycznie delikatnie pojechana. Całość dość przyjemna w odbiorze i podoba mi się. Temat na czasie widzę W sobotę też pstrykałem nad jeziorem Warunki oświetleniowo-pogodowe niestety dały nam się we znaki. Ale coś się wybierze.
    D700/ S5Pro / N 80-200 f2.8 / N 85 f1.8 / S 8 f3.5 / T28-75 f2.8 / SB 900 / iMac27" / iMac 20" / iPad3

Domyślnie

czyzby przelotne opady i 18C dalo sie rowniez we znaki ?

Domyślnie

Mi się bardzo podoba, chętnie sam popracowałbym nad tym zdjęciem. Kadrowo i w ogóle mnie tam wszystko pasuję.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez LWO Zobacz posta
    czyzby przelotne opady i 18C dalo sie rowniez we znaki ?
    Żeby tylko Na przemian żarówa ze słońca albo gęste chmury, co światło uszykujesz pod kadr to od nowa ustawiaj i tak w kółko. Co wiatr zawiał modelka na zacumowanej łódce odpływała od brzegu. O atrakcjach pod tytułem upadająca lampa błyskowa ze statywem i softboxem już nie wspomnę ...
    D700/ S5Pro / N 80-200 f2.8 / N 85 f1.8 / S 8 f3.5 / T28-75 f2.8 / SB 900 / iMac27" / iMac 20" / iPad3

Uprawnienia umieszczania postów