Close

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 27 z 27

Domyślnie

na szybko...

Widzisz roznice?

ps. mialo byc 3 zamiast 2

Domyślnie

no pozbylem sie niebieskiego koloru z miejsc gdzie go nie chcialem

usunieta poswiata z białek podciagniety ogolny kontrast na zdjeciu.
    zabawa na krzywych w dodatku

i nadal nie rozumie o co chodzi..
    za mocne sa?
    Ostatnio edytowane przez hanibal ; 27-06-2011 o 16:13
    www.facebook.com/kpaprocki
    || D3 x2 || 14-24 2.8 || 24-70 2.8 || 70-200 2.8 || 16 2.8 fisheye || 24 1.4 || 50 1.4 || 85 1.4 || Apple system || cała masa dodatków.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez hanibal Zobacz posta
    a widziałes zdjecie nr 3 ? to czysty raw.. czy oczy z jedynki bardzo roznia sie od zdjecia nr 3 ?
    cholernie bardzo.

musze cos jeszcze pisac?

Domyślnie

tak musisz bo argument zadny
    || D3 x2 || 14-24 2.8 || 24-70 2.8 || 70-200 2.8 || 16 2.8 fisheye || 24 1.4 || 50 1.4 || 85 1.4 || Apple system || cała masa dodatków.

Gaduła Awatar matys
    Miasto
    szczecin / chesterfield

Domyślnie

to ja z innej paki...

Dla mnie osobiscie podoba się, że mogę obejrzeć filmik, bo sam pewnie zbyt szybko takiego warsztatu mieć nie będę, popatrzę sobie z kim gościu pracuje, jak wygląda plener względem wyników pracy na zdjęciu.
    To jest super. To, że w plenerze widać auto, jabłko i inne gadzety, to zaleta/wada filmu, bo już się można przyczepić do gościa, bo się popisuje... Każdy ma swoje "walety i zady" .

Szkoda, że zamiast skoncentrować się na zdjęciu jedziemy po człowieku, a Ty hanibal po prostu nie odpowiadaj na zaczepki, bo widzisz jak to się kończy.

Nie każda Twoja praca mnie się podoba, ale lubię je oglądać i tak będę robił nadal.... Filmów jak dla mnie pokazuj jak najwięcej, sam się czegoś nauczę.

Co do zdjęcia - oczy na 1 i tak mi się wydaje wyszły dość "chemiczne".

Pozdrawiam wszystkich kolegów.

PS
    lepiej bez PS - pozdrawiam
    .

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez hanibal Zobacz posta
    tak musisz bo argument zadny
    zaden argument do Ciebie nie przemawia nawet ten oczywisty i tak widoczny jak to co wkleiłem.
    Ja nie mam czasu na tłumaczenie, wyraziłem swoją opinie popartą zdjęciem i już.
    Dziekuje.

Domyślnie

ale jaki argument.. to ze pokazales mi ze na twarzy nie ma niebieskiej poswiaty a białka sa białe ??
    no ja cie prosze

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów