Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 27

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie oczy by [ Hanibal]

Witam

krótko i rzeczowo..
    podczas spotkania z klientami dziewczynka nie chciala mi odpuscic... a jej oczy byly poprostu nieziemskie..

tylko dwa warunki domowe
    3 zdjecie czysty RAW gdyby ktos chcial mi tu napisac ze dziecko wyglada jak ufoludek..

1.

2. SMILE!!!!!

3. RAW JEDYNKI zmniejszony i wyostrzony
    www.facebook.com/kpaprocki
    || D3 x2 || 14-24 2.8 || 24-70 2.8 || 70-200 2.8 || 16 2.8 fisheye || 24 1.4 || 50 1.4 || 85 1.4 || Apple system || cała masa dodatków.

Domyślnie

Piękne oczy. Ta dziewczynka jest taka blada?

PS. Ja bym na Twoim miejscu usunął 3ke, na pewno ktoś nie doczyta i napisze, że białka błękitne i twarz sina

Domyślnie

gdyby nie RAW powiedzial bym ze na liquify jechales

Domyślnie

co do bralodsci to nie zajmowalem sie podczas obrobki buzia.. troszke na kolorach powariowalem...
    jutro przysiade do zdjecia.. faktem jest jednak ze swiatlo bylo jakie bylo i dziewczynka bladawa troszke jest
    || D3 x2 || 14-24 2.8 || 24-70 2.8 || 70-200 2.8 || 16 2.8 fisheye || 24 1.4 || 50 1.4 || 85 1.4 || Apple system || cała masa dodatków.

Domyślnie

super Konrad, przywyklem juz do codziennego ogladania Twoich nowosci

Zbanowany
    Miasto
    Katowice

Domyślnie

Dlaczego zawsze jak zakładasz wątek to piszesz np. blablabla by [HANIBAL]???

Domyślnie

No ładnie się rozkręca.

Może i Hani źle znosi krytykę... ale kto o tym wie, to wie i po cholerę ten wątek ciągnąć w każdym temacie z jego zdjęciami?
    Jego zdjęcia mają określony styl i tyle.

Mi się podoba to, że zamieszcza filmy z sesji. Można coś podpatrzeć - miejsca, ustawienia modelki, w jakim świetle pracuje itp. Nie oglądam części z przygotowań - przewijam film i nie interesuje mnie jak ma w domu, jaki sprzęt itp. Interesuje mnie na tych filmach sama esencja. I to jest jeden z niewielu użytkowników, którzy się dzielą tą wiedzą. Jak ktoś uważa, że mu te filmy do niczego nie potrzebne - niech nie ogląda. Ja jestem jeszcze na takim etapie, że się uczę i one mi też pomysły podsuwają.

A co do zdjęcia - dzidzia ma ładne oczka, ale jak dla mnie ciut za jasno buzia i za mocno rzeczone oczka podkręcone.
    D200 plus graty...

Domyślnie

Mi sie cholernie te oczy nie podobają bo są "sztuczne" wyglądają jak domalowane/doklejone nie grają z całą resztą.
    Na dwójce mogłeś chociaż dziecku nosek "wydmuchać" bo widać "babole".

Domyślnie

a widziałes zdjecie nr 3 ? to czysty raw.. czy oczy z jedynki bardzo roznia sie od zdjecia nr 3 ?

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów