Close

Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 36

Wątek: Calzedonia

Domyślnie Calzedonia

...no to jadziem z koksem... na poszątek 3 fotki... losowe z pokazu strojów kąpielowych Calzedonia.
    1.
    2.
    3.
    DualCore
    D80 + D300

Domyślnie

Wszystkie trzy kadry praktycznie takie same, ukosne, z niezbyt, jak dla mnie, fortunnymi cięciami
    Kolory troszku powariowały, szczeólnie na 2. Mam wrażenie tez, że ostrość lekko szaleje, ale może to wynikac ze zmniejszenia zdjęć
    Przez szeroki kąt na 3. dziewczyna niezbyt korzystnie wyszła... troche jak w ciąży

Ogólnie jakoś nie podchodzą mi te zdjęcia, czekam na resztę
    D70s | 18-70 | 50 | 70-300 VR | SB-800 | Hoya DMC CPL | Lowepro Off Road
    ..:: http://www.lesniak.ocom.pl/ ::..

Domyślnie

Po pierwsze mi się wydają nieostre
    Po drugie te nogi tych kobiet wyszły ewidentnie niedosawietlone i wogole jakieś takie nie kobiece (zwłaszcza na nr 2)
    Modelki w kadrze ustawione fajnie, ale tło sprawia że kadry nieciekawe
    pozdro
    www.bartoszsklodowski.pl
    D300 + MB-D10 | D70s | T 12-24/4 | S 15-50/2.8 | N 50/1.4 | N 85/1.8 | N 70-200/2.8 VR | S 150/2.8 | SB600

Domyślnie

Najbardziej przeszkadzają mi cienie na nogach - brzydko to wygląda moim zdaniem...

Pozdr

Domyślnie

Urad, nie obraź się, ale jak dla mnie trochę organizatorom ze światłem nie poszło

Dzięki PADI

Domyślnie

Mam wrażenie, że nawalili organizatorzy z oświetleniem modelek...
    D70s | 18-70 | 50 | 70-300 VR | SB-800 | Hoya DMC CPL | Lowepro Off Road
    ..:: http://www.lesniak.ocom.pl/ ::..

Domyślnie

hm niom nie za bardzo, a z pewnością było co fotografować
    zdjęcia nieostre, krzywe, niedoświetlone, poobcinane nogi, cienie na nogach wyglądają nieciekawie - plamiście
    chyba faktycznie organizator dał ciała ze śwaitłem, wystrój wygląda jak z dyskoteki
    .:[nikon][nikkor][tamron][m42][cokin][lowepro][manfrotto][gimp][ps4][ubuntu][7]:.
    .:KORAB:.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Ludmar Zobacz posta
    chyba faktycznie organizator dał ciała ze śwaitłem, wystrój wygląda jak z dyskoteki
    jak zobaczylem te zielono-pomaranczowo-zolte swiatla to tak mi sie wlasnie skojarzylo. mysle ze jak na warunki oswietleniowo-lokalowe to fotki nienajgorsze.

Nie przeszkadza mi krzywosc kadru- biore to za celowe, 'dynamizujace' dzialanie za to razi amputacja konczyn (na wszystkich), na 1 nieladna poza (nogi ma dziewczyna ulozone... jak kaczka? ) no i szeroki kat na 3
    http://www.ozzy.maxmodels.pl
    Ortografii uczą w podstawówce, więc nie tlumacz się, że nie studiowałeś polonistyki.

Domyślnie

Mimo, że sam już dłuuugo nic nie pokazałem, to tych zdjęć nawet nie brałbym pod uwagę do pokazania - taki sam kadr, kiepskie światło/lolorystyka. Najgorszym jednak mankamentem jest tutaj ostrość... Dokładniej jej brak - poszukaj może jakieś ostre kadry z tej sesji i pokaż.
    D300 i kilka butelek z denkiem ale bez szyjki...

Domyślnie

oswietlenie bylo totalnie do bani, musialem robic fotki na f2.8 co juz przez samo sie rozumie ze wychodzi mydlo, nie chcialem uzywac pelnej mocy lampy bo wtedy fotki wychodzily jeszcze gorsze, a dwa modelki za blisko mnie podchodzily i stąd maksymalnie szeroki kąt aby je obiąć.
    Ale pierwsze koty za płoty
    DualCore
    D80 + D300

Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów