Szukaj
jakościowo zdjęcia mi się nie podobają, ale SPA pierwsza klasa, wyślę tam teściową![]()
Czas jest ludożercą, więc staram się nie mieć go za dużo.
Ze mnie żaden fachowiecjak dla mnie to są dokumentacyjne pstryczki z działki,a zapomniałem dodać mam nadzieję że nie uraziłem...
Ostatnio edytowane przez luzaczek82 ; 25-06-2011 o 12:44
Jedynka jest poruszona.
Pozdrawiam: Artur | www.foto-karbulot.com | www.borg.website.pl
Nikon D90 | MB-D80 | N 16-85 | N 70-300 | N 35 | T 90 | SB-700 | 055XPROB
Moim faworytem nr 3. Dzięcioł kadrowany po przekątnej, fajna poza
Szkoda jedynki, bo tak jak Karbulot wspomniał poruszona.
Ptasie SPA też jest przyjemne
Powodzenia z zimorodkiem![]()
Jest 10 rodzajów ludzi, ci co rozumieją arytmetykę binarną i ci co jej nie rozumieją.
Kolego ,,wyluzuj" - ostatnio jak czytam komentarze na forum to odnoszę wrażenie że jestem na forum ,,MISTRZÓW FOTOGRAFII przy pomocy aparatów marki nikon"-niewolników idealnej ekspozycji perfekcyjnego światła. Którzy poniżej pewnego poziomu ogólnie uznawanego kanonu nie zejdą. Ba - nie zamieszczą zdjęcia bo światełko nie takie, ze o tle nie wspomnę. Wiesz to tak jakbyśmy rozmawiali o idealnym kierowcy, który jeździ tylko w dobrą pogodę
. Przecież
jest tak stronka dla ,,kanonistów" o nazwie BirdWatching, która ma nawet swojego guru, który strzelił z 500 gatunków ptaków a zdjęć naprawdę przyrodniczych ma może z 5i to jest pole do rywalizacji dla wspomnianych ,,kanonistów".
Ja też mam swojego guru - Skorupko - tylko że k...a nie mam tyle czasu co On - więc nie ma sensu mnie do niego porównywać bo jakość zdjęć jest pochodną czasu i kosztownego sprzętu który oczywiście mogę kupić - talentu już nie. Wiec zamieszczam działkowe pstryki - może komuś się spodobają i to będzie mój sukces
. Kolego zacznij fotografować a mniej się przejmuj tym co Ci napiszą. Ciesz się fotografią
Kurcze blade - przed Tobą nic się nie ukryje - strzał z biodra exif nie kłamie - brak jakiejkolwiek kalkulacji w kierunku idealnej ekspozycji - większość ,,kanonistów" by odpuściła, ja nie - fakt minimalnie poruszone - ale radość jaka - Oni tego nie potrafią
pozdrawiam
Mariusz
Razza widzę że za bardzo wziąłeś to co napisałem do siebie,Ja też robię słabe zdjęcia i ciesze się fotografią,wyraziłem swoja opinie i to tyle...
Szóstka bardzo fajna.
Kamil
D3x,N50/1.4,N70-200/2.8VRII,SB900,SB400
Skontaktuj się z nami